reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rzeczy dla naszych dzieci

Nuska -ejze:crazy:, rzeczywiscie roznica jest, nie ma co! Dresik sam w sobie jest strojem raczej standardowym wiec wlasnie o roznice chodzi ( jak w Zywcu;-):-D) wiec pisz, pisz, nich zwracaja albo dadza taki jak na fotce!:tak::crazy:

reklama
Nuska -ejze:crazy:, rzeczywiscie roznica jest, nie ma co! Dresik sam w sobie jest strojem raczej standardowym wiec wlasnie o roznice chodzi ( jak w Zywcu;-):-D) wiec pisz, pisz, nich zwracaja albo dadza taki jak na fotce!:tak::crazy:

Dokładnie "prawie " robi różnice . Już do nich napisałam delikatnie że jestem niezadowolona zawiedziona itp.
Gdyby ten dres co mi go przysłali był przedmiotem aukcji to nie dokonałabym zakupu u nich bo mi się po prostu nie podoba.

Wpadłam się pożalić :-( zmówiłam taki dresik
a dostałam taki taki
i nie podoba mi się juz do nich napisałam ciekawe co mi odpiszą

A co do skarpeto-kapci jak się sprawują? Bo chyba muszę też Igorkowi takie kupić bo w tych co ma pocą mu się nóżki chyba mu w nich za ciepło.
ten drugi dresik nawe ni sie nie chce pokazac :baffled:

a skarpeto-kapcie? piotrus mi zrobil taka awanture jak mu je ubralam, ze myslalam, ze padne. nie lubi ich. codziennie mu je ubieram choc na chwilke zeby sie przyzwyczail ale ogolnie ich nie lubi. po domu w sumie chodzi zawsze boso, wszedzie mamy wykladziny lub dywany, ale jak idziemy do innych to jest problem- plytki albo te wszedoobecne panele :wściekła/y::no:

Ale w czym widzisz problem? My mamy tylko jeden dywan, reszta to płytki i panele i Maciek w samych skarpetkach lata, a i tak ciągle mu ciepło. Nie grzejemy w domu. Nawet okna otwieram często.
my mamy wykładziny i dywany, nawet chodnik w kuchni i łazience to jest ok, ale jak jestem u rodziców a oni mają płytki i panele to jest zimnica:tak:

A ja skarpetko-kapciom mowie :no: W mieszkaniu wlasnie mam panele i kafle i wlasnie dlatego postanowilam ocieplic Staskowe stopki...to jednak w nich Stach wykrzywia stopy i potwornie sie slizga. Pozostajemy przy ratuzkacj i zwyklych skarpetach:sorry:

my mamy wykładziny i dywany, nawet chodnik w kuchni i łazience to jest ok, ale jak jestem u rodziców a oni mają płytki i panele to jest zimnica:tak:
to chyba zalezy od domu. mieszkania sa chyba cieplejsze a wiekszosc naszych znajomych mieszka w domach jednorodzinnych. chociaz bylam ostatnio u kuzynki w bloku i jak zmienialam piotrkowi pampersa to mial cale nozki zimne. wtedy wlasnie kupilam skarpeto-kapcie.
hruda- piotrkowi tez zle sie w nich chodzi dlatego chce je tylko na dorazne wypady.

reklama
Niedawno kupiłam Mateuszowi skarpeto-kapcie i nie narzekam, mały też nie,choć moim zdaniem lepiej chodzi mu się w takich bamboszkach do kostki.
My też mamy gołe podłogi poza małym chodniczkiem w drogi (taki Mateusza) i uważam,że podlogi są ciepłe.

Do góry