reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy Naszych Maleństw

mnie po prostu czas przez palce przelatuje, mimo ze jestem na l-4 to dni mi uciekaja niesamowicie, nawet gin dzisiaj mówił: "oo to juz prawie połowa za nami"

reklama
Ja już czuję mojego maluszka od jakiegoś czasu. Gdzieś w 17-tym tygodniu zaczęło się bulgotanie, wtedy nie byłam jeszcze pewna czy to już to. Teraz wiem że to bło to ;) Później kopniaczki były troszkę silniejsze. Najczęściej puka do mnie wieczorem, koło 19.00, jak jestem w pozycji siedzącej i najlepiej z podkuloną nogą. Teraz już bym chciała żeby ruchy były regularne bo jak tylko jest trochę przerwy to już się niepokoję, że coś jest nie tak :)

przyszla na mnie kolej:) dzis w nocy ok 2 dzidzius zapukal do mnie 2 razy super uczucie i napewno to ono wiem o tym bo to inne bulgotki:)bardzo sie z tego ciesze i nie moge doczekac sie kolejnych:)

miczka ja tez sie niepokoję . to moja druga ciąża i powinnam by spokojniejsza a jednak :eek:zakupiłam nawet detektor płodu .mąż powiedział że oszlałam:angry:

Chciałam dołączyć do Was,bo wczoraj poczułam motyleczki i pewnie się będziecie ze mnie śmiały ale aż się popłakałam ze szczęścia więc pewnie to było to,bo dziś rano po śniadanku znów powtórka z wczoraj była :-D

anulka, orchidea gratuluje ruchów bobaska!!! orchidea nie ma sie z czego smiac, to piekne i niezapomniane przezycie:)super!
miczka ja tez bym juz chciała zeby ruchy były częstsze i bez przerw, byłabym wtedy również spokojniejsza:)te przerwy mnie wykańczają.od razu popadam w popłoch.

Anulka, Orchidea gratuluję :)

Madzia wcale Ci się nie dziwię bo chyba nie da się uniknąć tego niepokoju. To taki instynktowny odruch. Pozostaje nam być cierpliwymi i poczekać jeszcze te parę tygodni ;)

A ja nie czuję mojego Dzieciątka:-(
Ostatnio pytałam się mojego lekarza czy jeszcze tam jest w środku mój Dzidziuś..hahaha:-)
Marzę o tym, żeby poczuć już moje Maleństwo;-)

reklama
Ja też nie czuję jeszcze ruchów:-( ostatnio jakieś takie bulgotanie ale to nie było to bo już się przez kilka dni nie powtórzyło:-( zaczynam się martwić bo pod suwaczkiem mam napisane, że już pewnie odczuwam ruchy a tu cisza:-(

Do góry