reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy Naszych Maleństw

reklama
Patrycja nie martw się poczujesz już niedługo do 20tc możesz nie czuć, ja mam taką wiercipiętę, że wczoraj jak położna chciała podsłuchać serduszka to miała problem bo co znalazła to dzidzia się odwracała i się mnie pyta czy już czuję ruchy bo usiedzieć w jednym miejscu moje dziecię nie może :-) Ja czuję wieczorem już bardzo wyraźnie w dzień jak się wyłożę na kanapie to też czasem ale wieczorne harce są bardziej wyczuwalne.

Tak bardzo bym chciała już czuć:-) jest jakaś metoda by szybciej poczuć hehe? albo położyc się na któryms boku czy coś?:-)

Corin gratuluje, szczęściara, że już tak bardzo czujesz:-)

Garbi hehe no to masz wiercipiętę:-) jak ostatnio byłam na USG to strasznie się maleństwo kręciło i lekarz nie mógł nic zobaczyć:-) mam nadzieję, że w pryszłym tyg łądnie rozłoży nózki i zobaczymy kto tam jest:-) może do tego czasu poczuję juz jakieś ruchy maluszka:-)

Foczusia, Patrycja na pewno niedługo poczujecie. Macie jeszcze czas, cierpliwości ;) Patrycja, na początku może tak być, że coś poczujesz a potem parę dni nic. Niestety te początkowe są takie nieregularne, to zależy jak się dzidzia akurat ułoży.

Ja najczęściej czuję wieczorem jak już usiądę na spokojnie. Jak ja odpoczywam to moja dzidzia harcuje :)

Corin, gratuluje :)

Dziewczynki...muszę się pochwalić....CZUJĘ RUCHY MOJEGO MALEŃSTWA!!!:rofl:;-)
Patrycjaa a metoda jest, nie zawsze działa, ale lekarz mi ją doradził...zjedz coś słodkiego i połóż się na lewym boku i wsłu**** się w siebie;-)
Chociaż ja poczułam wczoraj jak siedziałam na forum:-D Dzidziuś wyczuwa obecność innych Dzidziusiów...hahha;-)

Corin, może akurat chce..hahaha:-) Mamusia klika z brzuchatkami to Dzidziuś nie chce być gorszy;-)
Może mój Skarbek reaguje na klikanie klawiaturą albo myszką...hahahaha:-D Będę miała hakera...hahahaha:-D

reklama
Do góry