reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy Naszych Maleństw

reklama
Muszę się w końcu pochwalić, że 11.02 poczułam ruchy mojego maleństwa i od tamtej pory reularnie codziennie czuję takie pukania, kopania:-) najczęściej rano i wieczorem kiedy leżę sobie spokojnie:-) cudowne uczucie na które w końcu się doczekałam!!!!!!!!!!

Dziewczyny ja w sumie czuje ruchy juz 3 tydzien intensywnie ale maluch nie kopie codziennie tak samo kilka dni jest bardzo aktywny a potem przez dzień dwa jestem cała w nerwach bo czuję kilka kopniaczków dziennie. Jak jest u was?

U mnie to już nie lekkie..czasami mam takie uczucie, jakby dzidzia cała się przewracala,tak plywala..dziwne uczucie:)

Nie przypominam sobie, zebym z Michasia tak szybko czuła ruchy i to takie wyraźne..chyba, że już nie pamiętam..ale myślałam, że tylko w bardzo zaawansowanej ciąży takie kopniaczki są.. aale podobno w kolejnych ciążach wcześniej sie odczuwa..

Ostatnia edycja:
Ja wcześniej jak nie czułam tak nie czułam, a teraz czuję non stop :D:-D Zauważyłam nawet, że mój Dzidziusiek budzi się zawsze między 9-10 godziną i hula na całego:-D Koło 12-13 cisza i od 15 znowu dyskoteka...hahaha:-D Dobry jest;-)

reklama
CHyba poczułam pierwszego kopniaczka:-)
nie znam się to moja pierwsza ciąża i jestem zielona:-(
Ale poczułam jakby mi sie taka duża bańka rozbiła:-)
Tylko że to tak dosyć wysoko:-(nad pępkiem

Do góry