reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ruchy Naszych Maleństw

reklama
Muszę się w końcu pochwalić, że 11.02 poczułam ruchy mojego maleństwa i od tamtej pory reularnie codziennie czuję takie pukania, kopania:-) najczęściej rano i wieczorem kiedy leżę sobie spokojnie:-) cudowne uczucie na które w końcu się doczekałam!!!!!!!!!!

Dziewczyny ja w sumie czuje ruchy juz 3 tydzien intensywnie ale maluch nie kopie codziennie tak samo kilka dni jest bardzo aktywny a potem przez dzień dwa jestem cała w nerwach bo czuję kilka kopniaczków dziennie. Jak jest u was?

U mnie to już nie lekkie..czasami mam takie uczucie, jakby dzidzia cała się przewracala,tak plywala..dziwne uczucie:)

Nie przypominam sobie, zebym z Michasia tak szybko czuła ruchy i to takie wyraźne..chyba, że już nie pamiętam..ale myślałam, że tylko w bardzo zaawansowanej ciąży takie kopniaczki są.. aale podobno w kolejnych ciążach wcześniej sie odczuwa..

Ostatnia edycja:
Ja wcześniej jak nie czułam tak nie czułam, a teraz czuję non stop :D:-D Zauważyłam nawet, że mój Dzidziusiek budzi się zawsze między 9-10 godziną i hula na całego:-D Koło 12-13 cisza i od 15 znowu dyskoteka...hahaha:-D Dobry jest;-)

reklama
CHyba poczułam pierwszego kopniaczka:-)
nie znam się to moja pierwsza ciąża i jestem zielona:-(
Ale poczułam jakby mi sie taka duża bańka rozbiła:-)
Tylko że to tak dosyć wysoko:-(nad pępkiem

Do góry