reklama
Maga76
Fanka BB :)
dziewczyny a propos przemieszczania i chodzenia. Dobrze jest nauczyć maluszka bezpiecznego schodzenia z łóżka, tapczanu fotela itp. żeby nie pikowało głową w dół. Zula po iluś tam dniach załapała i teraz "myk" i ucieka mi z łóżka jak chcę pampera założyć A jeszcze się cieszy, że samodzielna jest
ELWIRKA 25
Mamuśka
pochwale się niby nic wielkiego,ale dla mnie to bardzo dużli trzymana pod pachami sama prubuje robić kroczki a jeszcze niedawno miała takie sztywne nogi...........
kahaaa
Fanka BB :)
Elwirka - zuch Oliwka
Maga - jak nauczyc? ja mojego ucze i chyba jakis tepy w tym temacie jest bo on idzie i idzie, lozko się kończy i on dalej idzie...
a chciałam się pochwalić, że Tomcio własnie pierwszy raz włożył wszystkie klocki do odpowiednich dziurek w kuli. misiałam mu tylko z półksiężycem pomóc, ale nie wiem kto wymyślił półksiężyc w takiej zabawce, jak go dość ciężko się wciska, ale i tak mu zaliczam i jestem z neigo bardzo bardzo dumna! mój mały mądrala!!!
Maga - jak nauczyc? ja mojego ucze i chyba jakis tepy w tym temacie jest bo on idzie i idzie, lozko się kończy i on dalej idzie...
a chciałam się pochwalić, że Tomcio własnie pierwszy raz włożył wszystkie klocki do odpowiednich dziurek w kuli. misiałam mu tylko z półksiężycem pomóc, ale nie wiem kto wymyślił półksiężyc w takiej zabawce, jak go dość ciężko się wciska, ale i tak mu zaliczam i jestem z neigo bardzo bardzo dumna! mój mały mądrala!!!
ELWIRKA 25
Mamuśka
makuc moje dziecko to wogule wszystko od końca robi.Siada ale żadko stanąć ,nie stoi, achodzić chce.
kahaa to inteligent mały
kahaa to inteligent mały
ELWIRKA 25
Mamuśka
makuc w sumie o tym nie pomyślałam..............:-)
reklama