reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój fizyczny, emocjonalny i intelektualny naszych pociech

reklama
oby ten skok juz minal bo oboje z malzem mamy dosc jej nocnych pobudek nad ranem na zarelko i widzimisie jesli chodzi o jedzenie wieczorne. ja chce moja Leane czke sprzed kilku tygodni.

dziewczyny a propos przemieszczania i chodzenia. Dobrze jest nauczyć maluszka bezpiecznego schodzenia z łóżka, tapczanu fotela itp. żeby nie pikowało głową w dół. Zula po iluś tam dniach załapała i teraz "myk" i ucieka mi z łóżka jak chcę pampera założyć :) A jeszcze się cieszy, że samodzielna jest

Elwirka - zuch Oliwka
Maga - jak nauczyc? ja mojego ucze i chyba jakis tepy w tym temacie jest bo on idzie i idzie, lozko się kończy i on dalej idzie...

a chciałam się pochwalić, że Tomcio własnie pierwszy raz włożył wszystkie klocki do odpowiednich dziurek w kuli. misiałam mu tylko z półksiężycem pomóc, ale nie wiem kto wymyślił półksiężyc w takiej zabawce, jak go dość ciężko się wciska, ale i tak mu zaliczam i jestem z neigo bardzo bardzo dumna! mój mały mądrala!!!

reklama
Do góry