reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój fizyczny, emocjonalny i intelektualny naszych pociech

reklama
a ja musze się pochwalić że Patryk coraz lepiej umie bawić się zabawkami tzn wie do czego służą i jak je uruchomić :-) Teraz dostaliśmy taką zabawke
i-fisher-price-dzungla-niespodzianek-8684.jpg
tylko mamy starszy model i na górze jest taka prawdziwa dziupla, w pionie, Patryk bez problemu wrzuca do niej piłeczki, po to żeby uruchomić cały mechanizm :-) tak się wkręcił z tym wrzucaniem kulek że tacie do subufera (nie wiem jak to się pisze, taki głośnik) też wrzuca :-D

Umie juz ładnie zrobić papa, no i od dawna przybija "piątke" :-) ale "taki duży jestem" jakoś mu nie wychodzi ;-)

Roxi- super:)))!To znaczy,że Ptys kojarzy dobrze mechanizm "przyczyna - skutek":).A co do "taki duży",to po prostu mów mu to,jak sam z siebie podnosi rączki,to załapie,że to się z tym wiąże:).

a ja się chwalę że Laura już przestała raczkować i wszędzie już chodzi sobie normalnie na nogach Jeszcze w niedziele trochę zataczało a dziś normalnie sobie sama wszędzie łazi i niestety grzebie.
Chwile grozy przeżyłam kiedy otworzyła szafke gdzie są jej uprasowane w męce ubrania.

Dziewczyny, ja tylko na szybko wpadłam się pochwalić :) Zuzia już samodzielnie chodzi ! Tak jej się to dzisiaj spodobało, że łaziła tam i z powrotem po pokoju. Trzeba będzie poprzenosić wszystko na "poziom wyżej" :)
Gratulacje wszystkim maluszkom postępów !

reklama
Do góry