reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój fizyczny, emocjonalny i intelektualny naszych pociech

A jesli chodzi o Tv to jak bylismy teraz u mojej mamy to Tv niet, bo cały czas coś, a pozatym kurcze stray jest i trzeszczy i mnie to wkurza. I jak przyjechaliśmy do Kraka to jak tylko usłyszała ramówke ddtvn to zahipnotyzowana. Zresztą u nas hitem i tak jest Trace i jej kawałki, a jest the besciara bo jak lecą jej kawałki to mogę ja zostawic w foteliku i coś porobić, a jak jest jakaś lipa to krzyczy hehe

reklama
dobry Zuzek jest:))) juz gust sobie kształtuje;) moja ostatnio stwierdziła że podoba jej się Rihanna:))) tzn piosenki rihanny (a moze ona sama też?hmmm, cieżko stwierdzic, ale słuchała i patrzyła jak wmurowana;)))

wpadam sie pochwalic:-)
Capseros zaczyna raczkowac:-)tzn wie o co kaman ale jeszce nie umie ruszyc do przodu;-)
nastepna nowa umiejetnosc sam wstaje w krzeselku do karmienia:-)
mowi baba:-):confused:no ale slowo jest slowo ucze go mama no ale po co ma mowic mama woli baba hmmm... a moze jak wygladam juz jak baba:blink:

hehe,co do tv, to u nas odwrotnie niż u Sariski,bo to ja mam zwykły stary telewizor,a rodzice wieeelka "ramę".No,to dopiero siedział z otwartym pyszczorkiem i sie gapiła:)))).
U nas "pa-pa" robione z łaski i na odwal- chyba sie już znudziło...;/.A "kosi -kosi " to ją Miniu nauczyła,jak u mnie była:))).jest jeszcze "puk-puk"- czyli walenie czyms w coś i "buzi",czyli rzucanie sie na mnie jak jamochłon,ale nie w sensie "teściowym":))))
Miniu,no,chyba Tofik porządne szkolenie brata zaczął:))).

a moja Natka wogóle nie zwraca uwagi na tv, na chwilkę popatrzy i zaraz odwraca sie do swoich zabawek, czasem zaciekawi ją jakaś reklama :-)

co do muzyki to mój tańczy w rytm muzyki tylko włączę jakąś a ten się rusza jak na baletach, tylko na siedząco.

Fajne macie te swoje dzieciaczki:)
Mój Szymon na TV rzadko kiedy reaguje. Chyba, że przełączam z programu na program, to wtedy się śmieje w głos:) Nie wiem co jest w takiego zabawnego, ale cóż:) Ważne że ma radochę;)

reklama
Do góry