A jesli chodzi o Tv to jak bylismy teraz u mojej mamy to Tv niet, bo cały czas coś, a pozatym kurcze stray jest i trzeszczy i mnie to wkurza. I jak przyjechaliśmy do Kraka to jak tylko usłyszała ramówke ddtvn to zahipnotyzowana. Zresztą u nas hitem i tak jest Trace i jej kawałki, a jest the besciara bo jak lecą jej kawałki to mogę ja zostawic w foteliku i coś porobić, a jak jest jakaś lipa to krzyczy hehe
reklama
Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
dobry Zuzek jest)) juz gust sobie kształtuje moja ostatnio stwierdziła że podoba jej się Rihanna)) tzn piosenki rihanny (a moze ona sama też?hmmm, cieżko stwierdzic, ale słuchała i patrzyła jak wmurowana))
wpadam sie pochwalic:-)
Capseros zaczyna raczkowac:-)tzn wie o co kaman ale jeszce nie umie ruszyc do przodu;-)
nastepna nowa umiejetnosc sam wstaje w krzeselku do karmienia:-)
mowi baba:-)no ale slowo jest slowo ucze go mama no ale po co ma mowic mama woli baba hmmm... a moze jak wygladam juz jak baba
Capseros zaczyna raczkowac:-)tzn wie o co kaman ale jeszce nie umie ruszyc do przodu;-)
nastepna nowa umiejetnosc sam wstaje w krzeselku do karmienia:-)
mowi baba:-)no ale slowo jest slowo ucze go mama no ale po co ma mowic mama woli baba hmmm... a moze jak wygladam juz jak baba
hehe,co do tv, to u nas odwrotnie niż u Sariski,bo to ja mam zwykły stary telewizor,a rodzice wieeelka "ramę".No,to dopiero siedział z otwartym pyszczorkiem i sie gapiła))).
U nas "pa-pa" robione z łaski i na odwal- chyba sie już znudziło...;/.A "kosi -kosi " to ją Miniu nauczyła,jak u mnie była)).jest jeszcze "puk-puk"- czyli walenie czyms w coś i "buzi",czyli rzucanie sie na mnie jak jamochłon,ale nie w sensie "teściowym")))
Miniu,no,chyba Tofik porządne szkolenie brata zaczął)).
U nas "pa-pa" robione z łaski i na odwal- chyba sie już znudziło...;/.A "kosi -kosi " to ją Miniu nauczyła,jak u mnie była)).jest jeszcze "puk-puk"- czyli walenie czyms w coś i "buzi",czyli rzucanie sie na mnie jak jamochłon,ale nie w sensie "teściowym")))
Miniu,no,chyba Tofik porządne szkolenie brata zaczął)).
czarodziejkaM
Fanka BB :)
Co do Tv i muzyki to moje dziecko uwielbia nowy kawałek Jenifer Lopez,o ten :
YouTube - ‪Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull‬‏
słucha i ogląda jak zaczarowany i nie wolno wtedy mu przeszkadzać,zresztą się nie da,nawet grzechotka przed nosem go nie interesuje.
YouTube - ‪Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull‬‏
słucha i ogląda jak zaczarowany i nie wolno wtedy mu przeszkadzać,zresztą się nie da,nawet grzechotka przed nosem go nie interesuje.
kurka_pieczona
Szczęśliwa mamusia:)
Fajne macie te swoje dzieciaczki
Mój Szymon na TV rzadko kiedy reaguje. Chyba, że przełączam z programu na program, to wtedy się śmieje w głos Nie wiem co jest w takiego zabawnego, ale cóż Ważne że ma radochę
Mój Szymon na TV rzadko kiedy reaguje. Chyba, że przełączam z programu na program, to wtedy się śmieje w głos Nie wiem co jest w takiego zabawnego, ale cóż Ważne że ma radochę
reklama
onesmile
Świat według Pafffcia
Pawlowi puscilam dzis te piosenke Lopezowej i sluchal, sluchal a potem zaczac jakby do rytmu sie ruszac. Myslalam, ze padne ze smiechu. Jutro zrobie eksperyment z mocniejszymi, rockowymi utworami.