reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój fizyczny, emocjonalny i intelektualny naszych pociech

wreszcie pojął o co chodzi z pa pa i robi to teraz przy każdej okazji i do wszystkich,macha nawet to pani z DD TVN:crazy:

OJ, Franek kocha panie z TV, zwłaszcza blondynki, ulubiony kanał to TVN24 bo tam serwis informacyjny czesto i te panie są... :) Usmiecha sie do nich strasznie, mówi do nich i jest generalnie zafascynowany nimi, aż sie chyba zrobie na blond :)

reklama
Witam;)
Ślicznie się rozwijają wasze maluchy;)
Jeszcze troszkę i dogonić ich nie będziecie mogły;)
Moja Malutka jest z kwietnia 2010;)
Ale pod koniec stycznia chodziła już przy meblach a w połowie Lutego już sama chodziła;)

No właśnie Lolisza że też wcześniej nie zauważyłam że to chodzi o blondynki :-D bo u nas jest dokładnie tak samo,serwis informacyjny w TVN24 i borysek siedzi jak zaczarowany a jak mu przysłaniamy oczka to się złości i odpycha,chociaż raz była taka sama reakcja na takiego rudego pana z teleekspresu:confused2:

a mój tylko cieszy się jak Elmo widzi i jak muzyka leci, wtedy tańczy, no bardziej podryguje, ale na Panie nie zwraca uwagi.

mała mi u nas w buzi ląduje dosłownie WSZYSTKO ostatnio sie namiętnie zabiera za jedzenie moich kapci :oo2:

U nas też kacpie są hitem jedzeniowym heheh

Loliszko Zuzka w sobotę zabiła brawo :) i tez zakumała o co kaman, bo wcześniej tak sobie uderzała rączką o rączke

Dziulka,Efa gratulacje nowych umiejętności

sariska a widzisz nasza Isia to samo - zamiast "pa pa" mamy cały czas "kosi kosi" pewnie od tych wszystkich zdjęć w piórka mi obrosła i dlatego cały czas sobie brawo bije :-D

Bo ja już myślałam,że tylko moje dziecko nadal przechodzi ten etap " co do rączki to do buzi" :-D.
Łukasz też robi "pa pa" ,a najczęściej jak znikam mu z pola widzenia albo do babci którą widzi w monitorze komputera dzięki skyp'owi:-).
"kosi kosi" wyszło nam kilka razy,ale to chyba jeszcze nie jest świadome. Poćwiczymy i opanujemy:-).

dzisiaj maz puscil Leane na podloge zeby popelzala to wie wkurzyla po metrze "przejazdu" i wydarla sie na niego. chyba jednak mamusia jest jej "kapralem" :)

reklama
Do góry