reklama
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
Ja sie nasluchałam o szkodliwym działaniu promieniowania i byłam przeciwna temu żeby dzieć patrzył na ekran komputera czy tv i zawsze odwracałam młodą tak, żeby ich nie widziała. teraz nawet jak oglądamy coś przy niej to ona zlewa tv, czasem jak popłynie jakaś skoczna muzyczka podczas reklamy to zerknie ale zaraz wraca do swojej zabawy.
Roxannka
Pracująca mama!
na Patryka działa strasznie ta muzyczka z ddtvn, normalnie jak jest ten przerywnik przed albo po reklamach to co by nie robił, odkręca główke do telewizora ))
muzyke to uwielbia ale swoją czyli "zuzia lalka nieduża" "jagódki" "stary niedźwiedź mocno śpi" macha wtedy nogami tak szybko że aż dupka mu się podrywa od podłoża DD
muzyke to uwielbia ale swoją czyli "zuzia lalka nieduża" "jagódki" "stary niedźwiedź mocno śpi" macha wtedy nogami tak szybko że aż dupka mu się podrywa od podłoża DD
Pawlowi puscilam dzis te piosenke Lopezowej i sluchal, sluchal a potem zaczac jakby do rytmu sie ruszac. Myslalam, ze padne ze smiechu. Jutro zrobie eksperyment z mocniejszymi, rockowymi utworami.
no widzisz lopez rządzi hehe tylko czy ona sobie zdaje sprawę na jakich maluchów ona działa hehe
edit: a do tego teraz hitem jest Bruno Mars - the lazy song z małpami(M. jej pokazał i jak tylko widzi małpy to śmieje na maxa heh)
Alexis Jordan - good girl( nie ma dziecka- a spróbuj zaslonić tv )
Ostatnia edycja:
stripMYmind
Fanka BB :)
u nas rihana i remix guetty snoop doga - sweat.
szał jest.
igummy bear na lapku.
szał jest.
igummy bear na lapku.
No,to u nas na topie Fasolki-"witaminki" i "Zuzia" ,a przy "Kulfonie" az sie trzęsie z emocji.Z reklam uwielbia piosenkę ze spotu Rexony,z tym sędzią - smieje się w głos.I jeszcze lubiła Tesco "kurka-rurka" i Intermarche -melodie "Champs Elysees"(chyba dobrze napisałam???).Ale tak w ogóle,to ja b. rzadko włączam tv,jakos mnie nie ciągnie i szkoda mi czasu...Za to M. jak jest,to nadrabia.
A tak w ogóle,to oczywiście SOAD rulez.M. mi marudzi,jak ja mogę "takie coś" dziecku puszczać,ale ja mam poważny argument- zawsze mówię "Zobacz,Kalinka brata na Systemie wychowana i jakie inteligentne ,super rozwinięte dziecko! "
A tak w ogóle,to oczywiście SOAD rulez.M. mi marudzi,jak ja mogę "takie coś" dziecku puszczać,ale ja mam poważny argument- zawsze mówię "Zobacz,Kalinka brata na Systemie wychowana i jakie inteligentne ,super rozwinięte dziecko! "
Ostatnia edycja:
reklama
Roxannka
Pracująca mama!
a u nas nowości :-) Patryk wczoraj naumiał się pełzać do przodu, śmiesznie to wygląda bo rozczapierza łapki na podłodze i ciągnie całe ciałko za sobą
a druga rzecz to "stanie" na czterech i bujanie się do tyłu i do przodu teraz czekam aż zacznie raczkować, coś czuje że to już tuż tuż bo kabelki go strasznie interesują no a wiadomo na czterech bedzie szybciej się do nich dostać ;-)
a druga rzecz to "stanie" na czterech i bujanie się do tyłu i do przodu teraz czekam aż zacznie raczkować, coś czuje że to już tuż tuż bo kabelki go strasznie interesują no a wiadomo na czterech bedzie szybciej się do nich dostać ;-)