reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozwój fizyczny, emocjonalny i intelektualny naszych pociech

reklama
Ja sie nasluchałam o szkodliwym działaniu promieniowania i byłam przeciwna temu żeby dzieć patrzył na ekran komputera czy tv i zawsze odwracałam młodą tak, żeby ich nie widziała. teraz nawet jak oglądamy coś przy niej to ona zlewa tv, czasem jak popłynie jakaś skoczna muzyczka podczas reklamy to zerknie ale zaraz wraca do swojej zabawy.

a ta moja pieronica tv jak je to tylko patrzy czy wlaczone ale tak muzyczke lubi-jak z nai tancze!!! koniecznie przy wiezy. jak puscilam na lapku dzieckowe piosenki teledeyski to zlewala....

na Patryka działa strasznie ta muzyczka z ddtvn, normalnie jak jest ten przerywnik przed albo po reklamach to co by nie robił, odkręca główke do telewizora :)))
muzyke to uwielbia ale swoją czyli "zuzia lalka nieduża" "jagódki" "stary niedźwiedź mocno śpi" :D macha wtedy nogami tak szybko że aż dupka mu się podrywa od podłoża :DDD

ROX ty mi nic nei mow o machaniu nozkami.... moje dziecko to chyba jest adhd.... normalnie niemozliwie szybko to robi i oprocz tego kreci stopkami wkolo kosteczek....

Pawlowi puscilam dzis te piosenke Lopezowej i sluchal, sluchal a potem zaczac jakby do rytmu sie ruszac. Myslalam, ze padne ze smiechu. Jutro zrobie eksperyment z mocniejszymi, rockowymi utworami.

no widzisz lopez rządzi hehe tylko czy ona sobie zdaje sprawę na jakich maluchów ona działa hehe

edit: a do tego teraz hitem jest Bruno Mars - the lazy song z małpami(M. jej pokazał i jak tylko widzi małpy to śmieje na maxa heh)
Alexis Jordan - good girl( nie ma dziecka- a spróbuj zaslonić tv )

Ostatnia edycja:
No,to u nas na topie Fasolki-"witaminki" i "Zuzia" ,a przy "Kulfonie" az sie trzęsie z emocji:-D.Z reklam uwielbia piosenkę ze spotu Rexony,z tym sędzią - smieje się w głos.I jeszcze lubiła Tesco "kurka-rurka" i Intermarche -melodie "Champs Elysees"(chyba dobrze napisałam???;)).Ale tak w ogóle,to ja b. rzadko włączam tv,jakos mnie nie ciągnie i szkoda mi czasu...Za to M. jak jest,to nadrabia;).
A tak w ogóle,to oczywiście SOAD rulez:-D.M. mi marudzi,jak ja mogę "takie coś" dziecku puszczać,ale ja mam poważny argument- zawsze mówię "Zobacz,Kalinka brata na Systemie wychowana i jakie inteligentne ,super rozwinięte dziecko! ":-D:cool::rofl2::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
a u nas nowości :-) Patryk wczoraj naumiał się pełzać do przodu, śmiesznie to wygląda bo rozczapierza łapki na podłodze i ciągnie całe ciałko za sobą :-D
a druga rzecz to "stanie" na czterech i bujanie się do tyłu i do przodu :cool2: teraz czekam aż zacznie raczkować, coś czuje że to już tuż tuż bo kabelki go strasznie interesują no a wiadomo na czterech bedzie szybciej się do nich dostać ;-)

Do góry