reklama
u nas piany nie ma wiec nie ma problemu.moj A trzyma go na rekach prysznic oczywiscie zawieszony i woda odpowiednia a ja myje najpierw przod Casperka pluczemy i pozniej tyl.najbardziej lubi jak deszczyk pada mu na glowe wtedy cieszy sie jak szalonyjak narazie ta metoda sprawdza sie rewelacyjnienaprawde polecam bo jestesmy wszyscy razem i mamy swietna zabawe
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
Ja też już jedną kąpiel z małym zaliczyłam w wannie. Ile on to się namachał tam nogami i rękoma, aż mnie chlapał:-).
Potem mąż przyszedł, owinął małego ręczniczkiem i potem ja się zebrałam:-).
Potem mąż przyszedł, owinął małego ręczniczkiem i potem ja się zebrałam:-).
Efa
Fanka BB :)
my też już się kąpaliśmy we dwójkę (znaczy ja z Olkiem), nawet zdjęcia mamy
Oli siedział na dnie, wody po brodę i zadowolony, że hej!
Oli siedział na dnie, wody po brodę i zadowolony, że hej!
onesmile
Świat według Pafffcia
My pierwsza wspolna kapiel zaliczylismy, jak Maly mial ze 6 tygodni. I od czasu do czasu ja powtarzamy, raz ze mna, raz z tata:-)
dobranocka
podwójna październikówka!
Ja bym się wstydziła. Możecie mnie nazwać pruderyjną, ale nie i koniec. Nawet jak się przebieram to nie przy dziecku. Z resztą mój M. też tak ma, a dodatkowo nawzajem szanujemy swoją intymność. To znaczy jak M. siedzi w wannie a ja chcę do toalety, to jakoś dajemy radę ale specjalnie tak nie robimy.
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
Moje dziecko zaczęło się tak wyginać na lewo na prawo, czasem głowę nawet próbuje odwrócić do tyłu... masakra jednym słowem. Dzisiaj położyłam go na łóżku pionowo a zaraz patrzę a ten już leży równolegle z łóżkiem. Tak się przemieszcza tym swoim wyginaniem się
Do tego dzisiaj w łóżeczku położyłam go na płasko na pleckach, po boku miał misia i tak próbował go uchwycić, wziąć do buzi że się na brzuch odwrócił, najpierw chwilę leżał na boku a potem bach na brzuch i chyba sam był zdziwiony co zrobił a ja go pochwaliłam i pocałowałam
Do tego dzisiaj w łóżeczku położyłam go na płasko na pleckach, po boku miał misia i tak próbował go uchwycić, wziąć do buzi że się na brzuch odwrócił, najpierw chwilę leżał na boku a potem bach na brzuch i chyba sam był zdziwiony co zrobił a ja go pochwaliłam i pocałowałam
Ostatnia edycja:
reklama
Kasia33
Fanka BB :)
Pomysł z kąpielą super, ostatnio chyba w ddtvn widziałam, jak skończy mi się @ to też spróbujemy się z Pawciem popluskać razem w wannie.