reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój fizyczny, emocjonalny i intelektualny naszych pociech

Dziewczyny z Wawy - nie zapominajcie o mnie!!! Ja na Mokotowie mieszkam - niedaleko galerii mokotow i bardzo chętnie wybiorę się na jakieś spotkanie :-)

Jeśli można to ja też zapisuje się na spotkanie z mamami Warszawiankami :)
Nice-girl ja też mieszkam niedaleko galerii mokotów a dokladniej niedaleko toru do wyścigów konnych na Slużewcu.

reklama
Kruszynka - a na jakiej ulicy? Bo ja na Smyczkowej - to jest też blisko wyścigów. To może my sąsiadki i nawet nie wiemy:-D To pewnie chodzisz z małą do przychodni na Jadźwingów?

Ostatnia edycja:
Kruszynka - a na jakiej ulicy? Bo ja na Smyczkowej - to jest też blisko wyścigów. To może my sąsiadki i nawet nie wiemy:-D To pewnie chodzisz z małą do przychodni na Jadźwingów?

Ja mieszkam na Obrzeżnej. Do przychodni na Jadźwingów nie chodzimy (mimo, że to baaardzo blisko) bo mamy pakiet z LuxMedu ale często tam spacerujemy a jeszcze częściej chodzimy na bazarek na Gotarda :)

Ale super że tak blisko mieszkamy to musimy się umówić na spotkanie w galerii :) tylko niech pogoda się poprawi bo dziś tak wiało że nie odważyłabym się wyjść z wózkiem.

o widze, że pomysł spotkania się warszawianek ma wzięcie ;) inne dziewczyny też oczywiście zapraszamy :)

nice, kruszynka ja pracuje niedaleko galerii mokotów ;)

dawidowe, już odpisuje ;)

warszawianki ale na wiosne wszystkie sie spotkajmy np w łazienkach bo w miare w centrum ewentualnie jakis inny park albo gdzies wzdłuz wisły.

reklama
Do góry