reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój fizyczny, emocjonalny i intelektualny naszych pociech

przeciez moje dupa by ta wanienke zaklinowala:////////////// serio brakuje mi czasem wanny:(( nieraz stoje pod prysznicem jak durna a tak to bym se polezala:)))

reklama
Ja to raczej poczekam z kąpielą jak mój będzie już pewnie siedział,bo teraz to się boję jeszcze.Nie mogę się już doczekać.A Ty Dziulka musisz kupić dużo środków czyszczących bo wszystkim monitory będziesz niedługo czyścić,ja się oplułam prawie jak napisałaś,że Ci się dupa nie zmieści do wanienki i na głównym że w ciąży to jak dwie słonice wyglądałaś:-D:-D Ty jesteś niemożliwa!

no coooooo:)))))))) jak ja mam zrobic zeby sie wykapac w wannie jak jej nie mam a mam na to ochote?? rozwalic dupskiem wanienke mlodej ale to potem nowy wydatek:ppp a co do czyszczenia monitorow.... moj jest wystarczajaco opluty a z klawiszy za niedlugo wyjda mi robale bo to co pozre siedzac na necie i okruszki miedzy klawiszkami to niejedn by sie wyzywil...

Dziulka, jak przyjedziesz do Pl to gwarantuję Ci kąpiel w naszej wieeelkiej wannie :-) Z Leane lub bez - jak wolisz :-)

JUSTYNA WŁASNIE PRZEWRÓCIŁA SIĘ NA BRZUSZEK PIERWSZY RAZ! Ufff. :-D

Ostatnia edycja:
dziulka Ty jestes szalona :-)

dobranocka gratuluję Justynce obrotów :-)

A ja to teraz uwielbiam sie wygłupiac z Dorianem . Juz jest taki kumaty (troszke ;-)) i śmieje sie do rozpuku zwłaszcza jak go klade na plecach i rozkladam my rece , a nosem łaskocze go po calym brzuszku . Wiem juz tez jakie dźwięki mam nasladowac ,zeby sie chichrał. Kocham jak to robi.

my mamy zabawę "mam Cię, zjem Cię" : chowam się małej i powoli się do niej zbliżam ze słowami "mam cię zjem cię" jeszcze zanim mnie zobaczy a słyszy to już się cieszy ..powoli do niej podchodze aż na końcu ją łaskocze i "zjadam" :-D chichra się przy tym strasznie :-)

reklama
dobranocka, brawo dla Justynki :)

doris, zabawa "idzie raczek, nieboraczek" jest chyba nieśmiertelna ;) my też tak się bawimy :)

U nas teraz na topie są "zabawy na wysokości" ;) czyli trzymanie wysoko, unoszenie i opadanie na rękach, a największym hitem jest samolocik, tak się śmieje że wszystko pod nim jest w ślinie :D

Do góry