reklama
Aniolek2310
Fanka BB :)
Ja także się piszę na spotkanie - ale narazie tak jak napisała dawidowe niestety jestem uziemiona:-(. Nie wiem od czego to jest i jak temu zaradzić - tym ciągłym płaczom jak tylko wyjdziemy na powietrze - a już było tak fajnie (przez ok. 2 tyg.) myślałam że już jej przeszło.
dawidowe
Fanka BB :)
Ja także się piszę na spotkanie - ale narazie tak jak napisała dawidowe niestety jestem uziemiona:-(. Nie wiem od czego to jest i jak temu zaradzić - tym ciągłym płaczom jak tylko wyjdziemy na powietrze - a już było tak fajnie (przez ok. 2 tyg.) myślałam że już jej przeszło.
Aniołek ja ostanio widziałam wózki parasolki od urodzenia za 159 zł. Pomysl moze masz jakas kolezanke która ma taki wózek i wsadz mała moze to pomoze jak bedzie widziała. Moze głeboki wózek działa na nia jakos klautrofobicznie.
dobranocka
podwójna październikówka!
Doris, jak załuję że nie ma we Wrocławiu takiego uniwerka!
aniołek nasze dzieci powoli coraz bardziej będą się interesowały światem. Mój maluszek zawsze uwielbiał spacery w wózku, wtedy najlepiej spał. Ostatnio pozmieniało mu się troszkę i owszem nadal lubi jeździć, ale już nie zawsze śpi. Oczywiście gdy nie śpi zaczyna marudzić, bo ileż można patrzeć w budkę. Zauważyłam, że gdy mu podniosę oparcie (jest w pozycji półleżącej), uspokaja się. Wtedy spokojnie patrzy na świat, który go niezmiernie ciekawi.
reklama