reklama
stripMYmind
Fanka BB :)
i u nas to do dziś sposób
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
a ja dziś doznałam szoku. Położyłam małą na przewijaku na brzuszku, tak że do krawędzi miała jakieś 15 cm, sięgam po grzechotkę, patrze na małą a ona już nad krawędź przepełzała jak to zrobiła nie ma pojęcia ale dobrze że ją zauważyłam bo nóżki dalej pracowały..
stripMYmind
dlatego ja już od dawna olałam przewijak i przewijam na łóżku. zresztą mój bączek w wanienkę z przewijaka nie mieści się od 3 tygodnia a na przewijak ledwo co juz 3 miesiący wchodził;p teraz służy mi za składzik na małego rzeczy, pieluchy i inne takie ;p
U nas przewijak nadal "na topie",ale ja mam na osobnym stole,bo na kołysce przeciez nie zamontuję.Nawet nazywamy go "pacyfikator",bo Amelka uwielbia na nim leżeć.Fakt,ze nawieszane ma tam zabawek,nawet lampki choinkowe.Ale lubiła to miejsce od urodzenia.Więc póki jeszcze się mieści i nie wali główka w ścianę,to pouzywamy.Zresztą na tej wysokości o wiele wygodniej,niz na kanapie.
Nasz bałagan
Nasz bałagan
Ostatnia edycja:
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
dlatego ja już od dawna olałam przewijak i przewijam na łóżku. zresztą mój bączek w wanienkę z przewijaka nie mieści się od 3 tygodnia a na przewijak ledwo co juz 3 miesiący wchodził;p teraz służy mi za składzik na małego rzeczy, pieluchy i inne takie ;p
nasza mała to cały czas jeszcze okruszek - ostatnio mierzona ma 60 cm więc jeszcze mi sie mieści ale do zabaw to ja już faktycznie z niego zrezygnuje.. no i musze podpatrzeć czy ona faktycznie pełzać zaczyna czy co
Może juz zaczynac,ja tu kiedys juz opisywałam dziewczynom,jak to Amelka jak lodołamacz pruje po łóżku- nos w dole ,nóżki pracują.A co do rozmiarów,to ona tez niewielka,choc kruszynką bym jej nie nazwała- lekarz mówi na nia "kulka" i to chyba dobrze oddaje jej wyglad
Alicja! Gratuluję suwaczka!
Alicja! Gratuluję suwaczka!
stripMYmind
alicja to faktycznie okruszek mój przy urodzeniu miał już 60 cm hehehehehe teraz grubo za siedemdziesiatka jesta wagowo 8.400
reklama
emiliab
Ja od urodzenia przewijam na łóżku i tak jest mi dobrze. A Franek za długo nie leży z gołą pupą czy nóżkami. Nie nagrzewamy bardzo pokoju i nie chcemy,żeby się przeziębił. Ale jak mu ściągam pieluchę to jest baaaaardzo szczęśliwy.
Alicja gratuluję ukończenia 4 miesięcy!!!!
Alicja gratuluję ukończenia 4 miesięcy!!!!