reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój fizyczny, emocjonalny i intelektualny naszych pociech

reklama
strip odezwe sie jak będę już u moich rodziców to sie dogadamy :-p

Iś też lubi skarbonki :-) moi rodzice zrobili jej taką ogromną z puszki po doppelherz ;-) lata po domu i od każdego woła "daj piniążka" coby sobie powrzucać :-) i takich rundek potrafi z 5 zrobić :-D

Hej to widze, ze nie tylko u nas skarbonka na czasie.
Chociaż u nas bardziej fizycznie i słownie poszła do przodu....moja mamcia ja nauczyła piłke kozłować i tak ze 3 razy jej się uda, ale potrafi tak z pół godziny albo godzinę odbijać....łapanie też czasem nam się uda, ale to jak bedzie starsza, bo chce ale jej nie wychodzi. A no i jeszcze skacze do góry tak normlanie albo kuca na nóżkach do ziemi i do góry opa opa.
A słowa noż cały czas coś nowego mówi to królik kopie, wilk i zajac, , pusty kubek, jak wsiadamy do auta to kazdego sie pyta czy ma pas. Nauczyla sie dawac nagrody missi i bierze smakołyk do reki podnosi ja i mówi plos missi ploś ;-) i śmiesznie to wyglada. I jeszcze duzo innych ale nie umiem przytoczyć już teraz w każdym razie jestem dumna i musiałam się pochwalić.

Sariska gratulacje dla zuzinki madra dziewczynka od malego juz dba o bezpieczenstwo:-)

Kuba tez robi ciraz wieksze postepy coraz wiecej slow powtarza po mnie dalej sa to pojeduncze slowa ale i tak sie ciesze :-)

a moja glizdusia zatyka nos jak baczka pusci i mowi " puuuuuu";) poza tym kochap ilke i tez kozluje jak Sariskowy Zuuu, umie liczyc w obu jezykach tzn czasem sie zapomni ale pamieta od 1-5 jak jest:) ostatnio nauczylam ja mowic " Léane ma dwa latka" po franc. no i tez tona nowy rzeczy slowek, co nowe to powtarza po 100 razy.

reklama
Sarisa, Dziulka, Wioli super że dzieciaczki znów czymś nowym mogą Was zaskoczyć :-)
Uwielbiam takie chwile, kiedy Oliwia mnie powali na kolana, jakimś tekstem albo zachowaniem.

Do góry