reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój fizyczny, emocjonalny i intelektualny naszych pociech

reklama
strip odezwe sie jak będę już u moich rodziców to sie dogadamy :-p

Iś też lubi skarbonki :-) moi rodzice zrobili jej taką ogromną z puszki po doppelherz ;-) lata po domu i od każdego woła "daj piniążka" coby sobie powrzucać :-) i takich rundek potrafi z 5 zrobić :-D

Hej to widze, ze nie tylko u nas skarbonka na czasie.
Chociaż u nas bardziej fizycznie i słownie poszła do przodu....moja mamcia ja nauczyła piłke kozłować i tak ze 3 razy jej się uda, ale potrafi tak z pół godziny albo godzinę odbijać....łapanie też czasem nam się uda, ale to jak bedzie starsza, bo chce ale jej nie wychodzi. A no i jeszcze skacze do góry tak normlanie albo kuca na nóżkach do ziemi i do góry opa opa.
A słowa noż cały czas coś nowego mówi to królik kopie, wilk i zajac, , pusty kubek, jak wsiadamy do auta to kazdego sie pyta czy ma pas. Nauczyla sie dawac nagrody missi i bierze smakołyk do reki podnosi ja i mówi plos missi ploś ;-) i śmiesznie to wyglada. I jeszcze duzo innych ale nie umiem przytoczyć już teraz w każdym razie jestem dumna i musiałam się pochwalić.

Sariska gratulacje dla zuzinki madra dziewczynka od malego juz dba o bezpieczenstwo:-)

Kuba tez robi ciraz wieksze postepy coraz wiecej slow powtarza po mnie dalej sa to pojeduncze slowa ale i tak sie ciesze :-)

a moja glizdusia zatyka nos jak baczka pusci i mowi " puuuuuu";) poza tym kochap ilke i tez kozluje jak Sariskowy Zuuu, umie liczyc w obu jezykach tzn czasem sie zapomni ale pamieta od 1-5 jak jest:) ostatnio nauczylam ja mowic " Léane ma dwa latka" po franc. no i tez tona nowy rzeczy slowek, co nowe to powtarza po 100 razy.

reklama
Sarisa, Dziulka, Wioli super że dzieciaczki znów czymś nowym mogą Was zaskoczyć :-)
Uwielbiam takie chwile, kiedy Oliwia mnie powali na kolana, jakimś tekstem albo zachowaniem.

Do góry