reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój fizyczny, emocjonalny i intelektualny naszych pociech

No i znowu mam się czym chwalić ;-). Oglądamy dziś Georga o psach i tam był kudłaty duży pies podobny do Missi naszej i Zuu mówi duży psies ;-), a ja brawo i mówię a Missi jaka jest małja ;-). Ahhh super

reklama
Ika zapisuję do dziś zwłaszcza te wypowiedziane bez powtarzania po kimś, słowa wierszyków, piosenek.
Teraz chce żebym ja jej śpiewała a ona tańczy i pokazuje więc studiuje you tube namiętnie i słów się uczę ;-)

KANIA świetny pomysł z tym zapisywaniem i coś mi się wydaje, że go od Ciebie przejmę, gdyż Alicji czasami się takie kwiatki zdarzają, że potrafi mnie w fotel wbić :laugh2:

Hehe, ciekawie :-D Oj potrafią te dzieciaczki zaskoczyć :-) U nas z dziwnych słówek to króluje ostatnio 'tuteć', czyli 'wujek' ;-) Nie wiem skąd mu się to wzięło, ale tak właśnie mówi na wujka :-)

reklama
Do góry