czarodziejkaM
Fanka BB :)
Oli też się umie przewracać. Juhuuu!
Gratki,gratki,gratki!!!!:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oli też się umie przewracać. Juhuuu!
Po takiej cienkiej pikowanej narzucie popyla.A co do porównywania i oceniania,to...ja uważm,ze każde dziecko jest wyjątkowe w tym,co robi- jedne sprytnie radzą sobie z grzechotkami,inne sie turlają,jeszcze inne cos innego robia i własnie to jest fajne,bo dzieki temu nasze dzieci nas zaskakuja swymi wyczynami.A silna to jest,choc dość drobna (5700),w kąpieli to takie mostki robi,pupa tylko chodzi w górę i w dół.Chętnie bym Wam pokazała,niestety,nie bardzo umiem wrzucać na You Tube,poza tym mamy dosć stary aparat i filmiki na nim są krótkie,zaledwie 20 sekund.happybeti, no to super, bardzo silna musi być i tak normalnie po przescieradle czy po czymś pełznie??? qrcze to moja jeszcze "zacofana" ale kiedys nadejdzie ten dzień.
tak czasem czytam osiagniecia Waszych dzieci i podziwiam!!! porównuję, ale wiem że każde dziecko rozwija sie indywidualnie i trzeba cierpliwości