reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój fizyczny, emocjonalny i intelektualny naszych pociech

Elusia - Ale czad! Ona to chyba na duracelach chodzi :-D Ale ma motorek w pupci :-D To wdrapywanie się na zjeżdżalnię mnie rozwaliło najbardziej - jestem pod wrażeniem jej umiejętności :-)

reklama
to fakt fajne są te pierwsze kroki i biegania maluszków.

Elusia jak bym moją widziała. Moja też na łeb na szyje. Tylko że cwana bo jak upadnie to mi rękę wyciąga abym ją podniosła.

elusia, super, Natalka pięknie chodzi :-) A to wchodzenie na zjeżdżalnie i zsuwanie się tyłem to u Patryka też jest ostatnio świetna zabawa :tak::-D

a Alicja się boi zjeżdżalni jakoś :rofl2: :ninja2:
ale za to od wczoraj za jedną rączkę z nami chodzi. Pokracznie to jeszcze wygląda ale nie ma bata - dawać matka rekę i trenujemy ;-)

Dawidowe Natalka jak upada to zawsze na 4 łapy,jak kotek hehe, nie podnosimy jej, sama daje sobie radę.Chyba, że faktycznie już jest bardzo zmęczona, to jej pomagamy, ale ona chce wszędzie sama robić, choć za rączkę jedną ładnie chodzi. Ale zauważyłam , że jak ją prowadzi się za obie , to jej tułów i plecy są pochylone do przodu, a jak idzie sama, to ładnie trzyma pion.

Elusia pięknie już Twojna córcia śmiga.
Makuc gratuluję Alicji stawiania pierwszych kroków z mamą :-)
Dawidowe moja teraz właśnie za jedną rączkę chce chodzić ale myślę że to minie i zacznie się bunt ja chce sama nie trzymaj mnie.

Ostatnia edycja:
Laurka za rączke ze mną już nie chce iść bo wtedy mama wybiera gdzie iść a jak idzie sama to ma zawsze jeden kierunek - przeciwny od mamy. Czasem jak stanie to stado koni ją nie ruszy. Jej się nigdy nie śpieszy.

reklama
Elusiu widać jaką frajdę ma Natalka, a rodzice dumni z córusi
powiem tyle, czekam na ten pierwszy krok mlodego, ale jakos sie nie zbiera, za rece tak, przy meblach, scianie ladnei chodzi a sam nie chce
najbardziej mnie irytuje takie podejscie, ze jak dziecko ma roczke to juz musi chodzic, nie wiem jak u was, ale u nas to pytanie nr 1, o prawie roczke to juz chodzi, nie, ojej, ale pewnie zaraz zacznie. wrrrr....

Do góry