reklama
Dawidowe Natalka jak upada to zawsze na 4 łapy,jak kotek hehe, nie podnosimy jej, sama daje sobie radę.Chyba, że faktycznie już jest bardzo zmęczona, to jej pomagamy, ale ona chce wszędzie sama robić, choć za rączkę jedną ładnie chodzi. Ale zauważyłam , że jak ją prowadzi się za obie , to jej tułów i plecy są pochylone do przodu, a jak idzie sama, to ładnie trzyma pion.
Kania78
...
Elusia pięknie już Twojna córcia śmiga.
Makuc gratuluję Alicji stawiania pierwszych kroków z mamą :-)
Dawidowe moja teraz właśnie za jedną rączkę chce chodzić ale myślę że to minie i zacznie się bunt ja chce sama nie trzymaj mnie.
Makuc gratuluję Alicji stawiania pierwszych kroków z mamą :-)
Dawidowe moja teraz właśnie za jedną rączkę chce chodzić ale myślę że to minie i zacznie się bunt ja chce sama nie trzymaj mnie.
Ostatnia edycja:
reklama
margerrita
Fanka BB :)
Elusiu widać jaką frajdę ma Natalka, a rodzice dumni z córusi
powiem tyle, czekam na ten pierwszy krok mlodego, ale jakos sie nie zbiera, za rece tak, przy meblach, scianie ladnei chodzi a sam nie chce
najbardziej mnie irytuje takie podejscie, ze jak dziecko ma roczke to juz musi chodzic, nie wiem jak u was, ale u nas to pytanie nr 1, o prawie roczke to juz chodzi, nie, ojej, ale pewnie zaraz zacznie. wrrrr....
powiem tyle, czekam na ten pierwszy krok mlodego, ale jakos sie nie zbiera, za rece tak, przy meblach, scianie ladnei chodzi a sam nie chce
najbardziej mnie irytuje takie podejscie, ze jak dziecko ma roczke to juz musi chodzic, nie wiem jak u was, ale u nas to pytanie nr 1, o prawie roczke to juz chodzi, nie, ojej, ale pewnie zaraz zacznie. wrrrr....