ONESMILE u nas ksiazeczki tez goruja nad wszystkim. podobnie jak moje gazety z dolnej polki mebelka... dzisiaj podobno po cichutku podpelznela i wyciagnela prawie wszystko co na niej lezalo (tatus oczywiscie patrzyl co ona robila) i np kartki jej sie nie podobaly to targala ( w tym moja recepte!!!) a ksiazki kucharskie i inne np krzyzowki- ogladala cierpliwie kartka po kartce bez niszczenia
))
a pralka jak chodzi to mloda taka szczezsliwa ze szok
))
jedyne co mnei wpienia to od 3 dni wp oludnie tatusiowi odwala cyrki przy jedzeniu a ja podejde i karmie i je. glizducha!
poza tym pezlakuje jak pocisk rakietowy przelazi przez przeszkody na podlodze w psotaci kocyka- nawet jak jej sie zwinie to co tam, byle do przodu. dupsko w gorze na kolankach od czasu do czasu ale nadal w miejscu stoimy jesli chodzi o stanie, chodzenie.
a pralka jak chodzi to mloda taka szczezsliwa ze szok
jedyne co mnei wpienia to od 3 dni wp oludnie tatusiowi odwala cyrki przy jedzeniu a ja podejde i karmie i je. glizducha!
poza tym pezlakuje jak pocisk rakietowy przelazi przez przeszkody na podlodze w psotaci kocyka- nawet jak jej sie zwinie to co tam, byle do przodu. dupsko w gorze na kolankach od czasu do czasu ale nadal w miejscu stoimy jesli chodzi o stanie, chodzenie.