reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozwój fizyczny, emocjonalny i intelektualny naszych pociech

reklama
dawidowe :-D nieźle :-D ale przynajmniej nie da sobie w kasze dmuchać :rofl:

u mojego dziecia też już wychodzi charakterek (po tatusiu oczywiście, bo mamusia aniołek :-p ) kiedy ją prowadzimy za rączki to musimy iść tam gdzie ona chce, wybierz inną droge to zacznie krzyczeć że hej :-) a ulubiona zabawą jest obecnie próba dostania sie za listwy podłogowe i wyciąganie spod nich paprochów, resztek tynku itp :baffled: jak jej to pasjonujące zajęcie przerywamy to zbieramy taki opierdziej, że szok :-D

Alicja opierdziel to i ja dostaję jak nie chcę czegoś dać,albo jak mówię - Nie wolno!(np wtedy gdy otwiera szuflady,a potem paluszki wkłada do środka...o zgrozo!) Podnosi rękę do góry,macha nią,jakby gestykulował i nawija ostro po swojemu.A jak mówię - NIe kłuć się z mamą,to on jeszcze głośniej.No aparat jest naprawdę :-D

CZARODZIEJKA niezly gigant:))))

moja Leane jak mowie NIE , nie do buzi to patrzy sie na mnie wymownie "aby na pewno??" a jak podniose glow i mowie NIE! to ona sie smieje....

elwirka, super że widzisz jak Oli ładnie się rozwija i że ćwiczenia dają efekty :tak:

dawidowe,
uuua to Laurka różki pokazuje :evil:;-) nawet nie chce myśleć co będzie jak się spotkamy bo Patryk też mały złośnik się robi, jak mu nie chce dać zegarka albo telefonu to jest machanie łapkami, tupanie nóżkami i jeszcze :angry: ostatnio taką akcje zrobił na placu zabaw :baffled:mały terrorysta ;-)tyle że ja wiem po kim on to może mieć :sorry2::zawstydzona/y:

czarodziejka
, widze, że i u Ciebie "awantury" odchodzą :-p

Pochwalę się... wczoraj Oliwka postawiła swój pierwszy krok sama, po czym usiadła bardzo ostrożnie a dziś już drugi :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry