reklama
MOja Zuzia tez urodziła się 27 października :-)Moja urodziła się 27 października.
a moje dziecko w koncu pelza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dzisiaj wyrwala w pogoni za kotem!!!! cale 3 metry pelznela jak zolnierz w okopach bez podnoszenia dupki)))) az kot sie polozyl na wprost niej i patrzyl jakby chcial powiedziec "pokaz cwaniaro co potrafisz".
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
dziulka gratulacje dla Leane :-)
Wojtek kocha szuflady, bo kabelków nie ma na widoku :-)
Doris mój brzusio tolerował jak był malutki. Potem zmienił zdanie. Gdy go kładłam, po chwili wrzeszczał. Na szczęście wredna matka nie dała za wygraną i czasami kładła na brzuszek. Najpierw zaczął siadać, usiłując iść do tyłu a wczoraj w końcu poszedł do przodu :-)
Dziulka gratuluję pełzaczka!
Doris mój brzusio tolerował jak był malutki. Potem zmienił zdanie. Gdy go kładłam, po chwili wrzeszczał. Na szczęście wredna matka nie dała za wygraną i czasami kładła na brzuszek. Najpierw zaczął siadać, usiłując iść do tyłu a wczoraj w końcu poszedł do przodu :-)
Dziulka gratuluję pełzaczka!
Efa
Fanka BB :)
A mój Oluś zaczął się puszczać bandy łóżeczka podczas stania. Schyla się, trzymając się jedną rączką, łapie jakąś zabawkę, a potem wstaje i puszcza się drugą rączką, łapiąc tę zabawkę oburącz. Po chwili oczywiście następuje wywrotka, ale co mama zdąży napuchnąć z dumy, to jej!!!
Efa
No mnie zdumiewa moje maleństwo. Już się boję, co to będzie, jak zacznie chodzić. Na razie raczkuje szybko, jak mały samochodzik, zwala książki z dolnych półek, próbuje otwierać szuflady...
reklama
emiliab
Efa gratuluję Wam nowej umiejętności:-)
Dziulka gratuluję pełzającej Leane
Dziulka gratuluję pełzającej Leane