reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój fizyczny, emocjonalny i intelektualny naszych pociech

IDA: wiem o co kaman. Moja też tak ma:) to wygląda jakby jakiejś telepawki dostała, aż tak drży cała. Mi się wydaje, że tak dzieci "podniecenie" jakimś czymś pokazują :D u nas taka reakcja na wszelkiego rodzaju szeleszcząco-kolorowe papierki (najlepiej po cukierkach) jest.

reklama
Makuc, Ida też mi się tak wydaje, że to z podniecenia ich tak terepie, moja dodatkowo do tego ślini się bardziej niż zwykle.

Ida,u nas taka reakcja - trzęsie sie cała,macha łapkami i krzyczy z zachwytu - jest ,jak jej puszczam "Kulfona " na You Tube:tak::tak::tak:.To na pewno z emocji- po prostu nasze dzieci jeszcze nie umieja sobie z nimi radzic i tak to okazują:tak::tak::tak:.A wygląda to dokładnie odwrotnie- właśnie takie "wzdraganie się",jakby coś było strasznie obrzydliwe:-D:-D:-D

E-lona - gratulacje dla Laury :-) Super uczucie jak dzieciaczki coś nowego zaczynają robić :-)

U nas mały intensywnie pełza wokoło i do tyłu, no i już całkiem sprawnie obraca się w obie strony. Od wczoraj zaczął intensywnie trenować podnoszenie do góry pupy i próbuje stawać na kolanka, ale jeszcze za słaby jest. No i z siedzeniem też jeszcze kiepsko, tzn umie siedzieć ale nie za długo i samego go nie sadzam żeby się nie rymsnął, jak już to ja siadam w rozkroku i on jest między moimi nogami.

reklama
E-lona super :-) wiem jak to cieszy :tak:

U nas mały intensywnie pełza wokoło i do tyłu, no i już całkiem sprawnie obraca się w obie strony. Od wczoraj zaczął intensywnie trenować podnoszenie do góry pupy i próbuje stawać na kolanka, ale jeszcze za słaby jest. No i z siedzeniem też jeszcze kiepsko, tzn umie siedzieć ale nie za długo i samego go nie sadzam żeby się nie rymsnął, jak już to ja siadam w rozkroku i on jest między moimi nogami.

u nas dokładnie tak samo, pełzanie, siadanie i próby podnoszenia :-D

Do góry