reklama
nice-girl
Fanka BB :)
a ja coś zupełnie oderwanego od tematu napiszę: NICE ładny suwaczek dopiero teraz zauważyłam
Hehe, dzięki :-) Właśnie dziś zaliczyłam pierwsze lekkie mdłości i zgona, czyli -> podstawcie mi szybko łóżko bo zasypiam ;-)
makuc
nieźle. mam nadzieję, że mdłości Cię nie dopadną na dłuższą metę! a co do zasypiania na stojąco to sama jeszcze doskonale pamiętam jak potrafłlam w środku dnia w ciągu doslownie 5minut poczuć nieodparty pociąg do łóżka, położyć się i w 3 sekund zasnąć
a ogólnie jak samopoczucie? Wszystko ok? :*
a ogólnie jak samopoczucie? Wszystko ok? :*
nice-girl
Ogólnie to zero dolegliwości na razie, dziś pierwsze leciutkie były. A z tą sennością to ja miałam tak też w pierwszej ciąży. Trochę się tego boję, bo ja zasnę a kto się dzieckiem zajmie ;-) A w I ciąży to ja miałam okres kiedy to cały dzień spałam z przerwami na jedzenie ;-)
No ale dobra - koniec off-topicu ;-)
No ale dobra - koniec off-topicu ;-)
makuc
to zeby nie było, że makuc zla i w wątkach miesza to "pochwale się", że Mloda po długich bojach jakieś 3 dni temu obczaila o co w przewrotach z plecow na brzuch chodzi i teraz nie dośc, że ciągle sie przekręca to jeszcze przemieszcza się tylko sobie znany sposobem - do tułu plus wokół własnej osi ;-)
oj moja też dziś po porstu pełzała z prędkością światła. Położyłam ja na naszym łóżku zabudowanym z 3 stron , psisko obok z piłeczka i tak sie przewracała z brzuszka na plecy, pełzała do prozdu to tyłu i w konsekwencji "chodziła" za sunia i byliśmy w szoku. No i oczywiście wyciąga rączki, żeby ją brać na rączki, a spróbuj jej nie wziąść to złość, że ho ho. No i najlepsze są hopki na nóżkach wtedy jest cała happy czyli przed nami najgorsze ehhh
Ida,Nice,Mala,Makuc - gratki nowych umijeetnosci
Nice piekny suwaczek
Ida,Nice,Mala,Makuc - gratki nowych umijeetnosci
Nice piekny suwaczek
Roxannka
Pracująca mama!
Gratki dla wszystkich dzieciaczków, tyle nowych umiejętności a jeszcze tyle przed nami :-)
U nas podobnie jak u makuc i sariski, Patryk robi się coraz bardziej ruchliwy i nawet nie wiem jak on się przemieszcza z maty na podłoge ;-)Wczoraj zaczął się dobierać do DVD bo nisko stoi, już zaczynam patrzeć co trzeba poprzestawiać
Minki też zaczyna robić, marszczy nosek i podnosi górną wargę, śmieszny widok
No i musze sie pochwalić że coraz lepiej już siedzi tzn nie siada sam, ale jak go posadze to już się tak szybko nie przewraca :-) Do tej pory wogóle go nie sadzałam bo widziałam że jest jeszcze strasznie "mięciutki" i odrazu składa się w pół albo leci na boki, a dzisiaj podciągnął się za moje palce i sam się puścił, już myślałam że bedzie wywrotka a on siedział w galeri wstawiam fotke :-)
Z tej okazji przesiadamy się już na dobre do spacerówki, wcześniej wolałam żeby sobie wygodnie leżał, żeby go za wcześnie na siłe nie sadzać a że sam się też nie rwał to nie miałam problemu. Od dzisiaj bedzie zwiedzał świat na siedząco :-)
Nice, super suwaczek
U nas podobnie jak u makuc i sariski, Patryk robi się coraz bardziej ruchliwy i nawet nie wiem jak on się przemieszcza z maty na podłoge ;-)Wczoraj zaczął się dobierać do DVD bo nisko stoi, już zaczynam patrzeć co trzeba poprzestawiać
Minki też zaczyna robić, marszczy nosek i podnosi górną wargę, śmieszny widok
No i musze sie pochwalić że coraz lepiej już siedzi tzn nie siada sam, ale jak go posadze to już się tak szybko nie przewraca :-) Do tej pory wogóle go nie sadzałam bo widziałam że jest jeszcze strasznie "mięciutki" i odrazu składa się w pół albo leci na boki, a dzisiaj podciągnął się za moje palce i sam się puścił, już myślałam że bedzie wywrotka a on siedział w galeri wstawiam fotke :-)
Z tej okazji przesiadamy się już na dobre do spacerówki, wcześniej wolałam żeby sobie wygodnie leżał, żeby go za wcześnie na siłe nie sadzać a że sam się też nie rwał to nie miałam problemu. Od dzisiaj bedzie zwiedzał świat na siedząco :-)
Nice, super suwaczek
onesmile
Świat według Pafffcia
Paffcio od 2 dni zwiedza pokoj turlajac sie po podlodze, tudziez uprawiajac cos, co przypomina bardzo niewprawne czolganie. Tak, jak u Roxannki siedzi juz pewniej i rwie sie do stania, ale mowimy temu stanowcze 'nie' :-) Niech najpierw nauczy sie porzadnie czolgac i raczkowc :-)
Roxannka
Pracująca mama!
onesmile, to widze, że nasze chłopaki podoby etap teraz mają :-) Patryk w ciągu kilku dni opanował pełzanie wokół własnej osi a teraz powoli próbuje podnosić tyłek i przeć do przodu ale średnio mu to wychodzi ;-) Najbardziej lubi się turlać w różnych kierunkach
reklama
to Leane jak chce siegnac cos co lezy daleko przed nia to jak lezy na brzuszku to wyciaga sie ile ile moze, w koncu probuje raczkowac-tzn chce isc do przodu- nogami zaczyna przebierac a potem co robi?? kierunki jej sie pierdziela i z brzuszka obraca sie na plecki. a potem wraca spworotem na brzuszek. ona chce do przodu ale nie wie jak to zrobic zeby dupka ruszyla zm iejsca