margerrita
Fanka BB :)
kania, brawo dla Oliwki
margerrita, wow jestem pod wrażeniem! ale co ja się dziwie wkońcu Patryki to mądre chłopaki))
rozumie sie samo przez ssie
Dziewczyny jak was czytam, jakie postępy robią wasze pociechy, to powoli zaczynam się martwić ;/ Zuza nie ma najmniejszej ochoty się turlać w jakąkolwiek stronę ( pediatra twierdzi, że jest duża, to pewnie trudniej jej tyłeczek zarzucić), nie śmieje się na głos ( nad tym najbardziej ubolewam) nie gaworzy gugu, gaga ani nic w ten deseń ( słuch jest ok) za to jak ją podpuszczę, żeby "puszczała" ślinę, to jest nie do pobicia. Aż się martwię co w szkole będzie, jak taki leń z niej ;/
Maga, sprubuj ja jak najwiecej na podlodze klas, my mamy spiwor i koc polozony na to mata, duzo sie tez turralismy razem, bo piszesze, ze wogole sie nie turrla, ale do siadu sie podnosi, jak lezy na brzuszku to glowke podnosi?
i nie ma co sie martwic, DZIECI ROZWIJAJA SIE WE WLASNYM TEMPIE i nie wolno na sile czegos robic bo powinno, przyjdzie pora, ze powie upragnione mama i wtedy poryczysz sie jak bobr,
no wiesz co matka, coli dziecko zalujeszKania - no to super że Oliwia już trochę sobie posiedzi :-) Zdolniacha mała :-) No u nas to mi się wydaje że on ma problem właśnie z równowagą, bo siłowo na moje oko jest już ok.
Margerrita - gratulacje dla małej gadułki :-) Jestem pod wrażeniem :-) Może dziennikarz Ci rośnie, albo polityk ;-) Hehe :-)
Cass - wcale Maja nie jest zacofana - ładnie już mówi i tego jej gratuluje. U nas na razie spółgłoski kiepsko wychodzą bez czegoś wsadzonego do buzi. No ale ze smokiem to już co innego i wtedy ulubione słowo to: Kole, kole! No i się śmiejemy że już by się Coli napił chłopak a nie ciągle tylko to mleko i mleko ;-)
a co do polityki, to jak bylam mala jak pytano sie mnie kim chcesz zostac jak dorosniesz to wiecie jaka byla moja odpowiedz?
prezydentem, na co pojawial sie znak zapytania na twarzy osoby pytajacej, a ja na to a jak nie przeydentem to bede zona krola