reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój fizyczny, emocjonalny i intelektualny naszych pociech

reklama
no cooo:)) wczoraj jak siedzialam na wprost niej przy bujaczku to sie pochylila na siedzaco i zobaczyla moje wlosy na nogach i wyrywala mi po jednym (ajjjjjjjjjjj) a potem czule objelam moja tlusta golonke celem najpierw przytulenia a potem "wgryzienia" sie:) kotek ma futerko i zasluguje na swoje imie a matka zapuscila i nie ma nic :( no i gdzie tu sprawiedliwosc:p

rykiavik no to super,oby tak dalej!
alicja,dziękuję,a u Ciebie jak miło i ciepło się na sercu robi,z przypadku czy nie ważne że padło to pierwsze słowo :-) Gratulejszyn!
onesmile dzieki bardzo,a Paffcio to taki mały spryciarz,on tam pewnie po kryjomu już więcej potrafi zrobić hehe :-)
Dziulka !!! hehhehe:-D
Natolin grunt to dobre podejście,tak naprawdę nowe umiejętności u dzieci pojawiają się w bardzo różnych okresach,więc czesto jest tak że jedno dziecko będzie coś robić w 4 miesiącu a inne np po 6 i nie ma w tym nic dziwnego.

moja z obracaniem sie turlaniem, raczkowaniem nie ma problemów i juz chodze zmeczona ale niestety mama jeszcze nie powiedziała. Tyle razy mowie juz mama ze sama zaczynam sie ze soba nudzic a on sie tylko łsdnie usmiecha i idzie gdzie powalic reka.

a moje dziecko ostatnio robi mi " a kuku " . Kiedyś sobie siedzę na łóżku. W łóżeczku zrobiła się cisza, tak więc myślę że dziecko śpi nagle lekko odchyliłam głowę w bok i zobaczyłam czyjąś główkę wystającą z łóżeczka. Aż się wystraszyłam.
Tak to wygląda:
łukasz.jpg
Do tego Łukasz strasznie lubi mi okulary z nosa ściągać, chyba będę musiała do soczewek powrócić :)

hahah ale fajnie to wyglada MALA MI:)) maly szpieg:)) a co do okularow to Leane nie sciaga ale mi maca szkielka a potem ja nic nie widze:p

reklama
Moje kochane dziewczyny, Buziolki gorące za słowa otuchy ! Wczoraj rzuciłam młodą na matę i trochę "wymęczyłam" :)
Jak tylko zrobi postęp pt "turlam się sama" to niezwłocznie dam znać :)

Do góry