reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój fizyczny, emocjonalny i intelektualny naszych pociech

Jupi dzisiaj Wiktorek sam usiadł w bujaku i siedział bez podparcia parę minut bawiąc się mankietem swoich spodni:-D

reklama
Madlein gratki!

Nice, Franek trzyma łepetyne twardo i nie uderza o podłoge, przynajmniej do tej pory sie nie zdarzyło a podłoge mamy panele.

Froterka :)

DSCN1879.jpgDSCN1875.jpgDSCN1880.jpg

Ale Franek ma świetny podpór. My o takim możemy pomarzyć. Wiktor to dziobie podłogę jak go na brzuchu kładę przez zęby. Wszystko próbuje ugryźć.

No to spróbuję jutro z tą podłogą. Jak się uderzył to w zasadzie były początki podnoszenia głowy, a teraz to już mocno trzyma więc wypróbuję jutro :-)

to ja mam pomysla!!!!!!!!!! skoro puscimy dzieci na podloge to proponuje dokleic szmate do podlogi do bodziaka -niech pozytek bedzie z tego :)))

a Leane mnie zaskakuje intelignecja... zauwazylam ze jak cos pokaze jej dwa razy gora 3 jak dziala to ona potem juz wie!!! dis pokazalam ze mozna przelozyc podluzna rzechotke przez okragla to ona ful powaga i skupienie i zrobila to !!!! po mezu moim ma wlasnei cierpliwosc i skupienie bo ja to roztrzepaniec jestem i na dupie nie usiedze.kiedys pokazalam na jednej grzechotce -krabie -ze mozna nacinac oczka i one piszcza, zakumala i naciska sama... ale skupienie ma takie na twarzy ze zero usmiechu:)

dziewczyny gratulacje dla maluchowych wyczynow:-)

lolisza jaki smieszny Franus;)slodki jest. nie jest mu zimno tak na podlodze z golymi nozkami? my mieszkamy na parterze i strasznie ciagnie od okien:-(

ale moze i my na podloge zejdziemy:)tyle ze chyba ubrani niestety

reklama
dziewczyny gratulacje dla maluchowych wyczynow:-)

lolisza jaki smieszny Franus;)slodki jest. nie jest mu zimno tak na podlodze z golymi nozkami? my mieszkamy na parterze i strasznie ciagnie od okien:-(

ale moze i my na podloge zejdziemy:)tyle ze chyba ubrani niestety
no,u nas tez parter i podłoga zimna,więc ja puściłam w polarkowym pajacu,stąd ten poślizg za duzy.ale dzis dołożę skarpety i zobaczymy:)

Do góry