reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój fizyczny, emocjonalny i intelektualny naszych pociech

reklama
Przemek też śpi w śpiworku i nie robi wygibasów w łóżeczku. Śpiworek to świetna rzecz, bo 100% gwarancji, że się nie rozkopie, a on potrafił się nawet z rożka wygramolić tak nóżkami wierzga.

a moje dziecko mnie zas rozwala, jak wyjmuje ja z lozeczka to lapie swoja poduszke dwoma raczkami za glowa i za chiny nie chce puscic:))) smiesznie to wyglada, wyjmuje dziecko razem z poduszka:))

a po poludniu przeeksperymentowalam ten numer z obrotem tylko ze slimaczkiem zabawka zamiast komorki to tez dzialalo:)) a potem chcialam zeby obrocila sie na brzuch z pleckow to mloda zakumala o co biego bo chciala sie matjnac ale dupa ciezka i sie nie udalo i zezloscila sie na mnie:)))

Leane juz dawno nie spi w spiworku tylko pod takim grubym kocykiem-uwielbia go:)) a w spiworku juz jej za ciasno i za goraco... ostatnio kupilam spiworek 90cm w Lidlu bardzo fajny-ten jeszcze ujdzie:)

Natolin ja też taka tyranka :) Ma spac w śpiworku i koniec bo ja tez chce w nocy spac a nie mysleć...co tam on robi...

A Franek wczoraj wieczorem postanowił umyć nam podłoge...nie wiem dlaczego bo wg mnie brudna nie była, ale jak sie chłopina do sprzatania wyrywa to nie zamierzam zatrzymywać... Najpierw przepłzał salon wzdłuż i wszerz wycierając wszystko brzuszkiem, a potem przejechał jęzorem - to chyba po to żeby połysk był :) Mocno był zdziwiony co to jest ta podłoga i miał zajęcia na godzine prawie, wiec dziś powtórka z rozrywki.

reklama
Mała mi u nas reakcja podobna :tak: Isia od urodzenia spała w śpiworku, miała też oddzielny do spacerów. Ale jak zaczęła być coraz bardziej ruchliwa to dostawała histerii jak ją do śpiworka wkładałam więc odpuściliśmy. I w sumie mi to nie przeszkadza, niech sobie majta tymi nóżkami, łóżko mam już całe zabezpieczone przed wszędobylskimi stópencjami :-D

Lolisza :-D :-D :-D masz małego pomocnika :-)

Do góry