reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój fizyczny, emocjonalny i intelektualny naszych pociech

Wiecie co moje dziecko to jakiś hardcore, zarzuca sobie pieluchę tetrową na buzie i się boi, jak go odkrywam to się cieszy a później znowu się przykrywa. Bawi się ze mną chyba w chowanego i udaje że go nie widzę :)

o tak jak u mnie
Dawidowe gratki dla Laury
Lolisza Twój do tyłu pełza(super) a nasza poki co po okręgu :) hehe

reklama
Madlein ty nie pozwalasz a mój syn w ogóle nie wykazuje zainteresowania odpychaniem się czy jakimkolwiek innym ruchem. Jedyne co zaczął robić to dziwne wyginanie do tyłu gdy leży. I jak tu go zachęcić? Zabawki nie działają, bo ma je gdzieś jak leżą dalej :-(

dzisiejsze nowe umiejetnosci Leane:

-potarganie doszczetne reklamy Lidla- mam video- piekny spektakl:)) musze zrzucic na kompa:)
- lapanie za pieluszke przy przewijaniu-za zapiecie i musze jej wyrywac z lapek
-rozpinanie kaftanika z zatrzaskow od dolu i mietoszenie go w lapkach
- proba pelzniecia do przodu z odbicia mocnego z prawej nogi i wielkie laaaaaaa bo dupa ciezka
-podniosla sie pierwszy raz na brzuszku na prostych rechach z glowka w gorze

a z przewracania na plecki i brzuszek dalej ma ode mnie kreche!! jak motywuje i lapie za raczke to skubana mi siada!

moja za zachete ma cos co mama ciagle przed nia chowa. do swoich zabawek nie raczkuje ale spinka do włosów, pilot do tv czy komórka o tak leci na złamanie karku

A mój maluszek ostatnio bardzo lubi tak zasypiać ( to zdjęcie akurat w łóżeczku u babci)
DSC01271.jpg
Dodam że położyłam go normalnie na poduszce do spania a on po 10 minutach się tak poprzewracał. Czy to normalne heh ?

A mój maluszek ostatnio bardzo lubi tak zasypiać ( to zdjęcie akurat w łóżeczku u babci)
Zobacz załącznik 334884
Dodam że położyłam go normalnie na poduszce do spania a on po 10 minutach się tak poprzewracał. Czy to normalne heh ?

a co włozyłas do łózeczka ze ma tak prosto. Moja tez ma u dziadków identyko tylko rózowe i ta górna półka pod ciezarem launi jest jak hamak. A widze ze cos u ciebie wystaje na bokach dodatkowego?

a co włozyłas do łózeczka ze ma tak prosto. Moja tez ma u dziadków identyko tylko rózowe i ta górna półka pod ciezarem launi jest jak hamak. A widze ze cos u ciebie wystaje na bokach dodatkowego?

W rogach są takie jakby wypustki do których wkłada się rurki ( były cztery małe ale po połączeniu dały dwie duże z czego każda wzdłuż łóżeczka po jednej stronie i po drugiej). A na to jest taki materacyk jakby. No a to coś po bokach to taki jakby "koszyczek" który właśnie ma te wypustki i jego się przypina takimi klipsami do całej obudowy łóżeczka i właśnie potem się daje materac. Pod Łukaszem się łóżeczko nie formowało w hamak.

a to- to jest na każdym boku tego łóżeczka- mąż mówi że to zabezpieczenia tych zamków co są na każdym boku,żeby tak łatwo łóżeczko się samo nie złożyło.

reklama
Do góry