reklama
Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
e-lona, mamaagusi, moja też do klubu lasek chce się zapisać!!! urodzeniowa 3180, teraz 5260
))
mnie mąż namawia na taki babyseans w Heliosie, ale jakoś nie widzę tam swojego dziecia:/ emiś, byłaś na takim już może w naszym Heliosie?
mnie mąż namawia na taki babyseans w Heliosie, ale jakoś nie widzę tam swojego dziecia:/ emiś, byłaś na takim już może w naszym Heliosie?
emiliab
e-lona, mamaagusi, moja też do klubu lasek chce się zapisać!!! urodzeniowa 3180, teraz 5260))
Nie,jeszcze nie byłam. Oczywiście ,nie licząc poczekalni,gdzie czekałam na moich chłopaków. A u nas jest taki babyseans? Muszę sprawdzić...
Ida Sierpniowa
podobno jest, zaraz zapytam męża gdzie on o tym czytał/słyszał
emiliab
podobno jest, zaraz zapytam męża gdzie on o tym czytał/słyszał
To koniecznie dopytaj,bo na stronie heliosa nie widzialam...
Także nie ma co się stresować, że mało ważą, bo to modelki chyba będą. :-)e-lona, mamaagusi, moja też do klubu lasek chce się zapisać!!! urodzeniowa 3180, teraz 5260))
pszczylaszczka
moriam ja chetnie !!! srody graja
Także nie ma co się stresować, że mało ważą, bo to modelki chyba będą. :-)
haha no to mi ulżyło, że sama nie jestem;-) moja to chyba tak po tatusiu bo po mnie to.... by była dużo cięższa:-)
reklama
ancze
Zaciekawiona BB
u mnie w ogóle kino do bani i nie po polsku błeee wybiorę się jak będę w Polsce
Filip urodzeniowa 3720 a teraz 7950(podobno
)
właśnie się skupiłam na wagach waszych pociech-mój wylazł jako jeden z większych..i było tyle szamać w ciąży?;-)
właśnie się skupiłam na wagach waszych pociech-mój wylazł jako jeden z większych..i było tyle szamać w ciąży?;-)
Ostatnia edycja: