reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój fizyczny, emocjonalny i intelektualny naszych pociech

no moja juz sie dawno"podwoila":) urodzeniowa ma 2970g, a teraz to ponad 6.5kg na bank wazy.
czy zamierzacie z dzieciaczkami na basen chodzic?
ja juz czekam az wiosna przyjdzie:) i pojdziemy poplywac:)
waga urodzeniowa Miłosza 3400 a teraz waży 7400 więc już spory klocek z niego. Jeśli chodzi o basen to ja zamierzam chodzić z Młodym tylko też czekam aż przyjdzie wiosna:-)

reklama
U nas w zeszłym tygodniu było 6800, urodzeniowa 3150g
Rzutka
- to rzeczywiście Hubert ślicznie przybiera :-)

A tak zmieniając temat - byłam wczoraj z Przemkiem w MultiBabyKino :-) No i bardzo nam się podobało. To są seanse dla ludzi z maluszkami. Jest przyciszony dźwięk, światło lekko włączone żeby było widać co maluszki robią. Na sali są przewijaki, na dole pod ekranem rozłożone maty edukacyjne, różne zabawki, nawet była plastikowa zjeżdżalnia dla starszych dzieciaczków :-D Wózek się zostawia w zamykanym pomieszczeniu i dostaje się fotelik dla maluszka, który można postawić na fotelu kinowym. My akurat autem byliśmy i mały został w naszym foteliku, bo się mieścił na fotelu kinowym. Seanse są w poniedziałki i środy o 12:00 (w Warszawie na Imielinie, bo ogólnie to chyba w większości Multikin są tylko w środy). Małemu też się podobało. Nie ma dużo ludzi, można łazić po całej sali. Mały trochę oglądał, trochę go ponosiłam, trochę pobawił się na matach, a pod koniec zasnął - super sprawa. Polecam :-) Informacje na temat tych 'dzieciowych' seansów są na stronei www multikina. No i filmy normlane z repertuaru lecą. Wczoraj byłam na "Cudowne lato".

... super sprawa!!!! Szkoda ,ze u mnie nie ma :-(

czy zamierzacie z dzieciaczkami na basen chodzic?
ja juz czekam az wiosna przyjdzie:) i pojdziemy poplywac:)
My juz bylismy 2 razy na basenie i super sprawa,polecam bardzo,Malemu bardzo sie podoba i raz nawet jak sie napil troche wody to nawet sie nie skrzywil..nawet prysznic z mama mu sie podobal chociaz do oczu tez mu nalecialo:-D
Niedlugo zamierzamy nauczyc go nurkowania tylko musimy jeszcze troche o tym poczytac:tak:
ogolnie na basenie jest bardzo grzeczny,po plywaniu usypia sobie a wtedy my na zmiane mozemy poplywac wiec jest super

znowu elizabennett powie, że lidl reklamujemy ;-)
nice wybierałam się też właśnie na taki seans, ale zastanawiałam się jak mały będzie się zachowywał. dużo ludzi było? bo wolałabym, żeby nie było za dużo :-D
ja na basen bardzo chciałam z dzieckiem chodzić, ale z tą jego wrażliwą skórą to nie wiem czy to dobry pomysł :-/

Nice, dzięki za przypomnienie...faktycznie,w Multi są takie seanse.No,ale samej mi się nie chce,poczekam,jak M.wróci ,może jeszcze brata z rodzinką namówię?

znowu elizabennett powie, że lidl reklamujemy ;-)
nice wybierałam się też właśnie na taki seans, ale zastanawiałam się jak mały będzie się zachowywał. dużo ludzi było? bo wolałabym, żeby nie było za dużo :-D
ja na basen bardzo chciałam z dzieckiem chodzić, ale z tą jego wrażliwą skórą to nie wiem czy to dobry pomysł :-/

moj Tomus tez ma problemy skorne i tez sie zastanawialismy czy mu nic nie bedzie,no i nic mu sie nie pogorszylo :-)

reklama

Jak ja byłam w poniedziałek to było tak może ze 20 osób albo i nie - także luźno bardzo :-) Nie martw się - Piotruś to taki grzeczny że na pewno nie będziesz mieć problemów. Przemek grzeczny był i oglądał ze mną większość filmu :-D Poza tym jak troszkę zapłacze to nikt nie będzie mieć za złe - w końcu ludzie wiedzą na jaki seans idą.
Ja też się obawiam tego chloru. Jak już to na basen czyszczony takim innym związkiem - nie mogę sobie przypomieć co to było, ale nie podrażnia tak skóry.

Dziewczyny z Wawy - to może na taki seans w Multikinie się umówimy?

Do góry