reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rosnące brzuszki

PrzyszłaMamusiu, takie zdjęcia to super sprawa, zwłaszcza, że robi je znajomy - zupełny luzik:cool2:. Ja mam niedaleko zakład foto i właśnie jakiś czas temu zmienili ekspozycję i jest kilka zdjęć studyjnych i z pleneru(!) kobiety w ciąży - śliczne!!:tak::tak:
A i ja w końcu doczekałam się zdjęcia z Filipem - oto my w 27 tc

reklama
Siwona ale masz juz fajny brzunio poezja:-):-):-):-)
Przyszła mamusiu moze sie ejszcze skusisz na sesje afjnie meić taka pamiątke profesjonalna;-)

PrzyszłaMamusiu - ja bym się ani minutki nie zastanawiała! Zawsze chciałam mieć profesjonalne fotki takie przez fotografa, bo zawsze ochydnie wychodze na zdjęciach. A teraz tym bardziej .... taka pamiątka! :cool:
Siwona - śliczny brzuszek .... ale już jesteśmy okrągłe :-) a jeszcze ponad 2 miechy :-D

Siwona- super...mamusia na całego, brzusio okrąglutki:-).

A co do sesji to nieee, jakoś tak mi dziwnie tym bardziej, że wiem o co koledze chodzi...jest cwany i chce mieć darmową reklamę. Mojej siostrze robił zdjęcia ślubne (dał jako prezent ślubny, bo był na weselu) i nawet nie zapytał czy może je umieścić jako reklamę i jest na jego stronie inter. i torebkach papierowych do odbioru zdjęć do dziś (a to było 3 lata temu):baffled:. Wiem, że kasy by ode mnie nie wziął ale wszędzie były by moje zdjęcia...Do nas na ślub też przyszedł (co prawda nie był proszony) i cyknął nam fotkę to później na plakatach reklamowych byliśmy, bo właśnie otwierał swój pierwszy zakład:dry:...Trochę nie halo. Ten gościu wszędzie widzi kasę.
A kiedyś (pochwalę się wam) brałam udział w takiej profesjonalnej sesji, bo w mojej pracy zrobili reklamę banku z udziałem pracowników i dla ciekawostki wam powiem, że za taką sesję 30 min w studio zarobiłam 1000zł. :-D i jeszcze dostałam swoje portfolio. To była sesja foto nie reklama telewizyjna, a podobno za udział w reklamie telewizyjnej płacili ok.4000zł.
Mój mąż się śmiał, że mogłam mu cenę powiedzieć...:-D:-D:-D.

hhe PrzyszłaMamusiu - to widze że profesjonalna modelka z Ciebie :-D:-)
No ale w tym wypadku to chyba też bym się nie zdecydowała, nie chciałabym wisieć na wystawce żeby każdy oglądał, no chyba że to byłoby obce miasto to tak.
Mój mężuś swojego czasu też wisiał na szybie u fotografa jak zbliżały się matury, bo to było właśnie fotka do dyplomu ( a wisiał chyba ze 3 lata :baffled: a też go nikt o zdanie nie pytał:wściekła/y:)

reklama
mnie tez nie pytali i wisiałam lkilka mieisęcy po slubie w wystawce studia gdzie robilismy sobie slubną sesje... ale mnie akurat to nie rpzeszkadzało( bo ładne zdjecie wybrali) :tak:ale w przypadku przyszłej mamusi to rzeczywiscie bym sobie darowała albo i poszła ale kategorycznie zabroniła takich praktyk koledze i w razie gdyby jednak moje zdjecie gdzies sie ukazało bez mojej zgody - sa na to paragrafy...
no ale po co sobie robic kłopot:dry:

Do góry