reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rosnące brzuszki

no weronika to dawaj swoje zdjecie:tak: - nie przypominam sobie osttanio zebyś nam swojego Skarba pokazywała;-):tak::-)a ja tak lubie parzeć na Wasze brzuszki:-):sorry2:

reklama
hehe Niekat lubisz patrzec bo masz malutki i nie dołujesz sie;-):-D:-D:-D:-D
oczywiscie nic złóśliwego to nie jest racze zart;-):sorry2:

Niekat super wygladasz a niewiem w który tyłek ci oszły te kg bo ja ich nie widze;-):-D
hahahaha w który tyłek? w ten co teraz na nim siedze;-)jest w tej chwili najwiekszy w mojej "karierze" (wyłączajac 9 mieisac poprzedniej ciąży) i ale pocieszam się zawsze ze to niekoneicznie musi oznaczac ze mi tłuszczyku na nim przybyło tylko ze wiązadła w stawach biodrowych sie rozluxniły i rozszerzyly...:-Dzawsze to jakies wytłumaczenie - ale co mnie przeraża to że ostatnio wyskoczył mi cholerny celulit na tyłku i udach z tyłu:wściekła/y:a to juz jest niezbity dowód ze przybyło mi w tamtych okolicach conieco:wściekła/y::szok:ale będe miała roboty po porodzie:szok::cool:żeby do lata jkoś wyglądac

Niekat- ja to bardziej niż na brzuszek to zwróciłam uwagę na cycusie-:-):-D:-)!
No twój mężula to musi być zachwycony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Podpisuję się pod tym co piszą dziewczyny, bardzo zgrabnie wyglądasz!

no weronika to dawaj swoje zdjecie:tak: - nie przypominam sobie osttanio zebyś nam swojego Skarba pokazywała;-):tak::-)a ja tak lubie parzeć na Wasze brzuszki:-):sorry2:

Niekat, wklejałam ostatnio- napewno widziałaś;-) Fotka z zeszłego tyg.

Mi sie cycki bardzo nie powiększyły, ale to się z tego akurat ciesze :tak:

Niekat faktycznie nie zwróciłam wcześniej uwagi masz czym oddychać;-):-D
no ba!
zawsze miałam (C)a w ciązy to juz w ogóle bez silikonu pobijam gwiazdy z Hollywood(D-...):-p;-):-D
a swoją droga to dopiero mój mąz mnie wyleczył z kompleksu "duzych piersi":cool2:i rzeczywisćei - bardzo jest z nich teraz zadowolony:-p

weronika sorry ale foux paux:zawstydzona/y::sorry2:rzeczywisćei widziałam twój brzuszek ale oczywiscie wychodzi na wierzch cecha Katarzyn która mnie omineła... no i jestem leniuszek:sorry2:

reklama
Ja was proszę nie poruszajcie tematu cycorków:baffled::baffled:Moje waż chyba ze sto kilo i są takie wielkie że aż mnie coś skręca....Jak patrzyłam w sklepie na biustonosze 75D(!!!!) to mi się zdawało że tam głowa wchodzi,a tu masz trzeba teraz taki zakładać....:wściekła/y::wściekła/y:

Do góry