reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rosnące brzuszki

reklama
Befatka, super brzuszek. A jaki zadowolony :tak:
Przypomniało mi się jak w szkole rodzenia tatusiowie malowali na brzuchach dzieciaczki. Śmiechu było przy tym co niemiara.

Befatka sliczny brzuszek:tak::-) i chwal się nim chwal w końcu po to mamy ten wątek :tak::-) i wszytskie z ciekawości tu zaglądamy :-D
ja zrobiłam podobne fotki 23.11.2007 czyli w 25 tc i też się jedną pochwalę, a co tam :-D

Dzieki dziewczyny.
Kasia superrr brzuszek;-)
Ninja czekamy na swieze fotki..

Aszemasz racje zawsze to pamiatka zwłaszcza ze nie mam zbyt wiele ciązowych fotek.Szkoda ze teraz nie mam kasy ale moze przy nastepnej ciązy(jesli taka bedzie)zrobie sobie gipsowy odlew brzuszka super sprawa.

Befatka1982 super uśmiechnięty ten Twój brzusio:tak::tak::tak:! Widać, że zadowolona córcia w nim siedzi, hehe :-D!

Ja też muszę cyknąć fotki mojej piłeczce, bo rośnie teraz jak na drożdżach... Wczoraj miałam wrażenie, że powiększał się z godziny na godzinę....:confused: A skórę miałam okropnie napiętą, brrr :errr::errr::errr:

Ninja czekamy na zdjęcia! ;-)

Befatka :-D:-Dfajny masz ten brzuszek!A do tego powiem ci,że sporki całkiem już jest,może ci się córcia nie"przeterminuje";-)Ja też jak już miałam taki duży to chodziłam tylko w majtkach tego typu a najlepsze były te bezszwowe,na porodówkę akurat w nich zajechałam:-)

reklama
Marteczka ja juz 2 miechy nosze tylko taki krój gatek a o stringach musiałam zapomniec:-(;-)
Stefanna tez mam juz bardzo napietą skóre i strasznie szczypie nawet kremy mało co pomagaja a od wczoraj mam bóle krzyza jakby mi sie kosci zaczynały rozchodzic.Pociesza mnie tylko mysl ,, spoko to jeszcze nic - bedzie gorzej" i jeszcze nic J. nie marudze;-)

Do góry