reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rosnące brzuszki

reklama
I ja popędziłam sie zmierzyc mam 102 jestem juz po jakis 2 sniadaniach i 3deserach:-D:-)
Chciałam wam fotke wrzucic ale cos kabelek mi posłuszenstwa odmawia:-:)sorry2:

fajne te Wasze brzuszki :tak::-D:-) Mi mojego trochę brakuje, tym bardziej, że teraz to taki "zwis" mi się zrobił ;-) a na razie brak mi sił na jakiekolwiek ćwiczenia :-(

no GIZA - nie rpzesadzaj!Dopiero urodziłaś:tak:jeszczę bedize czas na ćwiczenia a do lata i tak zostało jeszcze sporo czasu:-)ja na pewno prze przerwsze tygodnie nie będe tęsknić za brzuszkiem:dry:moze z czasem zateksnię ale wolę mieć Marcelka w ramionach niż na pęcherzu.....:baffled:

Niekat ja też chyba nie będę tęsknić za brzuchem, bo już mi ciężko z nim szczególnie w nocy. Ale bedzie mi brakować tych kuksańców w brzuszek. :-:)-:)-(

kasia_s śliczny brzuszek - cały do przodu poszedł:tak:;-):tak:!!! Baaardzo zgrabniutki, no ale w końcu zgrabniutka Julcia w nim mieszka:-D:-D:-D

kathi, Befatka1982 widzę, że idziemy "łeb w łeb" jeśli chodzi o nasze brzuszki, hehe :laugh2:! Ciekawa jestem czy nasze córeczki też będą 'porównywalne' ...:confused:?

giza a Ty naprawdę poczekaj z tymi ćwiczeniami, chociaż przez najbliższe tygodnie... Nie forsuj się, bo jeszcze coś nawyrabiasz...:no: Zobaczysz, że nim się obejrzysz po "zwisie" nie będzie śladu!!!:wink::wink::wink:

niekat ja też raczej nie będę tęsknić za brzuszkiem.... Po pierwsze coraz częściej łapię się na tym, że chciałabym już mieć córeczkę przy sobie, a po drugie uwieeeeelbiam spać na brzuchu :tak::tak::tak:!!! Nie robiłam tego od miesięcy i nie mogę się już doczekać, kiedy tak właśnie zasnę ...:yes:

reklama
Stefanna wow ja też uwielbiam spać na brzuchu,a szczególnie łatwo mi się tak zasypia a z boku na bok już mnie strasznie denerwowało:wściekła/y:.I teraz tak już mogę spac,chociaż ciężko powiedziec,ze się wysypiam:-(

Do góry