reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rosnące brzuszki

reklama
I ja popędziłam sie zmierzyc mam 102 jestem juz po jakis 2 sniadaniach i 3deserach:-D:-)
Chciałam wam fotke wrzucic ale cos kabelek mi posłuszenstwa odmawia:-:)sorry2:

fajne te Wasze brzuszki :tak::-D:-) Mi mojego trochę brakuje, tym bardziej, że teraz to taki "zwis" mi się zrobił ;-) a na razie brak mi sił na jakiekolwiek ćwiczenia :-(

no GIZA - nie rpzesadzaj!Dopiero urodziłaś:tak:jeszczę bedize czas na ćwiczenia a do lata i tak zostało jeszcze sporo czasu:-)ja na pewno prze przerwsze tygodnie nie będe tęsknić za brzuszkiem:dry:moze z czasem zateksnię ale wolę mieć Marcelka w ramionach niż na pęcherzu.....:baffled:

Niekat ja też chyba nie będę tęsknić za brzuchem, bo już mi ciężko z nim szczególnie w nocy. Ale bedzie mi brakować tych kuksańców w brzuszek. :-:)-:)-(

kasia_s śliczny brzuszek - cały do przodu poszedł:tak:;-):tak:!!! Baaardzo zgrabniutki, no ale w końcu zgrabniutka Julcia w nim mieszka:-D:-D:-D

kathi, Befatka1982 widzę, że idziemy "łeb w łeb" jeśli chodzi o nasze brzuszki, hehe :laugh2:! Ciekawa jestem czy nasze córeczki też będą 'porównywalne' ...:confused:?

giza a Ty naprawdę poczekaj z tymi ćwiczeniami, chociaż przez najbliższe tygodnie... Nie forsuj się, bo jeszcze coś nawyrabiasz...:no: Zobaczysz, że nim się obejrzysz po "zwisie" nie będzie śladu!!!:wink::wink::wink:

niekat ja też raczej nie będę tęsknić za brzuszkiem.... Po pierwsze coraz częściej łapię się na tym, że chciałabym już mieć córeczkę przy sobie, a po drugie uwieeeeelbiam spać na brzuchu :tak::tak::tak:!!! Nie robiłam tego od miesięcy i nie mogę się już doczekać, kiedy tak właśnie zasnę ...:yes:

reklama
Stefanna wow ja też uwielbiam spać na brzuchu,a szczególnie łatwo mi się tak zasypia a z boku na bok już mnie strasznie denerwowało:wściekła/y:.I teraz tak już mogę spac,chociaż ciężko powiedziec,ze się wysypiam:-(

Do góry