reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rosnące brzuszki

reklama
Kathi ale malutka piłeczka:-) fajny
Mamma ja juz nie nosze od końca stycznia biżuteri na rękach ;-)

Jakis czas mnie nie bylo a tu tyle fajniusich brzuszkow SUPERROOWWEE
c045.gif

Kasik ja tez mam problem z butami - żadnych nie mogę włożyć, no adidasy od biedy, nawet skarpetek juz nie noszę, takie mam baniaczki:wściekła/y:, biżuterii też nie mogę, ale nie lubię więc nie mam z tym problemu.
Mierzyłam mój brzuch - 113cm:szok: muszę sie uwiecznić na zdjęciu:tak:

Dzięki Mamuśki!
Weronika jak zobaczyłam mój brzuszek na tej ostatniej fotce to aż się przeraziłam:szok:, hehe
Mam taką zdolną psiapsiółkę - fotografkę i widać co znaczy odpowiednie ujęcie;-)! Ale swoją drogą to mój brzusio naprawdę ostatnio urósł i przy moim wzroście (mam 160 w kapeluszu:-D) to wygląda dość okazale!
Kathi Twój brzusio też śliczniutki:tak::tak::tak:!!! Wiesz, że każdy jest inny, a druga sprawa, że to moja druga ciąża i teraz brzuszek rośnie mi o wiele szybciej;-)...
mamma80 ja z biżuterią na szczęście nie mam problemów:-). Przy Zuzi to nosiłam obrączkę do samego końca, bo w ogóle nie spuchłam, a zbędne kilogramy poszły mi niestety w dolne części ciała:-(
Zobaczymy jak będzie teraz...:confused:

asze-moje buty to tragedia juz z tylu na szewku puscily masakra no a adidasy to jako tako no no no obe ladny az sie musze zmierzyc
a093.gif

A moj ma non stop takie czkawki ze szok tak mi brzuchaczek skacze
c043.gif

Kasik25 ja akurat z butami też jeszcze nie mam problemów, ale zobaczymy ...
Asze koniecznie zrób fotki - czekamy - będą to pewnie jedne z ostatnich:tak::tak::tak:!!!

reklama
Do góry