reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Roczniaki :)

reklama
A mnie ciągle wywala z forum i muszę się od nowa logować :/ mój też śpi. Codziennie śpi o tej godzinie do 13-13.30
Dziś przespał niemal całą noc ale za to od 5 był już gotowy do zabawy [emoji50]

A mnie ciągle wywala z forum i muszę się od nowa logować :/ mój też śpi. Codziennie śpi o tej godzinie do 13-13.30
Dziś przespał niemal całą noc ale za to od 5 był już gotowy do zabawy [emoji50]
Moja córka od 4 dni tez tak mniej więcej 11 po idzie spać wstaje około 13 ... Nocki przed snem wojna mimo ze śpiąca ale za to jak zaśnie to śpi całą noc z jedna lub dwiema pobudkami .... Oby juz jej tak zostało

Moja córka od 4 dni tez tak mniej więcej 11 po idzie spać wstaje około 13 ... Nocki przed snem wojna mimo ze śpiąca ale za to jak zaśnie to śpi całą noc z jedna lub dwiema pobudkami .... Oby juz jej tak zostało
To widzę że naszym nocnym markom poprawiło się z tym spaniem. Ja oglądam właśnie te domki ogrodowe na dzień dziecka [emoji4]

Odpukac oby tak zostało :) A ja dalej nie mam pomysłu na prezenty dzieciom
Od mojej mamy ma dostać taką kuchenkę plastikową z garnkami itp. I chyba będę mu wynosić na podwórko do tego domku. Będzie sobie gotował bo uwielbia nas papugować[emoji5] a jak dostanie kasę od dziadków to myślę o rowerku biegowym

Moze i ja coś wymyślę dla małej to jeszcze łatwo ale dla starszego to już gorzej [emoji23][emoji33]

reklama
Moja tez spi. Wiec mam czas[emoji4] u nas tez drzemka od ok 12 do ok 14:30. Co do rowerka biegowego to zawsze można kupić bedzie na pózniej. Chyba ze to ma być prezent zeby od razu sie bawił to bym sie wstrzymała. Moja dzisiaj ma 14 miesięcy chodzi ładnie, ale dostała konika na kółkach od dziadków i nie ogarnia zeby sie odpychać[emoji23] za to bierze go i pcha albo za sobą ciągnie. Z rowerkiem tego nie zrobi, ale pewnie tez coś ciekawego wymyśli[emoji6]

Do góry