natala95
Fanka BB :)
Dala byś radę tylko trzeba duzoooo cierpliwościZawsze zastanawiałam się jak bym sobie radziła z 2. Z jednym ledwo daje radę [emoji5]
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dala byś radę tylko trzeba duzoooo cierpliwościZawsze zastanawiałam się jak bym sobie radziła z 2. Z jednym ledwo daje radę [emoji5]
Armagedon [emoji51] diabeł wcielony normalnie a u was ?I jak tam u was? [emoji14]
Powiem ze moja to jak ja coś kopnie ale tak przeważnie raz dziennie śpi ... Ale zdarzają się dni ze nie śpi w dzień np jak gdzieś jesteśmy to wtedy woli się bawić latać i nie myśli o spaniu ... Ile Twój synek ma ząbków ???U nas od kilku dni nawet ok. Właśnie szykuje zupkę i za niedługo będę budzić małego z drzemki bo lecę do pracy na 14 [emoji4] Twoja też ma jeszcze drzemkę ?
Ooooo ... To ma więcej niż moja [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] moja ma 8 ząbków [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] mówić coś tam zaczyna ... Mama Tata baba dziadzia , idę , da (daj) pi (pić) we(weź ) i Jeszce trochę ale bardziej na skróty a twój ?Mój ma już 11 i 2 właśnie wychodzą. A Twoja ? Dużo już mówi ?
moja to jak na swój wiek dużo rozumie synek taki nie był jej powiem żeby przyniosła np buciki to biegnie i przyniesie i sie nie pomyli ktore sa jej które jej braciszka i wogole rozumna dziewczynka ale diabełek mały [emoji23]Mój tylko mama i baba. Ale nie wiem czy to już świadomie czy tak tylko sobie gada. I czasem nie. Ale nadrabia w papugowaniu i popisywaniu się