reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Roczniaki :)

Ja tez nic nie dostałam i pewnie nic nie dostanę bo mój roczniak to jeszcze nie ogarnia[emoji6] ale jest dzisiaj grzeczna wiec niech to bedzie prezentem.

reklama
Dla naszego urwisa tata pomógł przygotować prezent [emoji14] A później jeszcze zerwał kwiatuszki z ogródka i taki zadowolony mi przyniósł ( dla babci dziadka i taty też daje [emoji16]) i prawie codziennie takie bukieciki dostaje [emoji5] a tak ogólnie to był raczej niegrzeczny. Aż się pobeczałam przez to jego jedzenie [emoji53] dziś już byliśmy na lodach i na zakupach. Nie pamiętam kiedy ostanio sobie coś kupiłam za to małemu parę razy w tygodniu. Jak się z tego wyleczyć [emoji28]

Dla moich też Tata pomógł z prezentem Zaskok był nie samowity ... I synek przyznał sie ze Tata prosił żeby cały dzień póki nie wróci tatuś z pracy udawał że nie wie co za dzień [emoji13][emoji13][emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Do góry