reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Roczniaki :)

reklama
Jak tam postępy u waszych już wkrótce 1.5 roczniaków? :) pochwalcie się. Mój zaczął bardzo dużo pokazywać palcem. Naśladuje nas we wszystkim sprzątaniu gotowaniu czesze mi włosy karmi misia. Pokazuje niektóre części ciała i obrazki w książeczce. Przytula się do misia, jeździ autkami, próbuje budować z klocków. A co mnie martwi to bardzo mało mówi tylko mama baba i nie. Ale wszystko rozumie i słyszy także czekam na rozwój sytuacji [emoji2] no i dużo gada po swojemu

Dziewczyny jak tam jest z jedzeniem u Waszych roczników? Mojej córce nie wiem co odbiło ale jak tylko skończyła rok czyli dwa tygodnie temu to dosłownie ktoś mi dziecko podmienił. Praktycznie nic nie je oprócz mleka, kanapek i parowek. Jak tylko widzi łyżeczkę to od razu macha rękoma i odwraca głowę. Już plakac mi się chce bo już od dwóch tygodni nie je obiadów . Jest na to jakiś sposób? U niej nigdy z jedzeniem nie bylo problemów a teraz nie wiem co jej się stało :-( manna ble, owoce ble, zupa ble, jakiś jogurt ble, owsianka ble, jajecznica bleb

Moja jest ostatnio nie do wytrzymania nic nie mogę zrobić bo musze ja mieć przy sobie a najlepiej na rękach ale mam nadzieję ze to przez te okropne zęby idą jej wszystkie trójki i dwie czwórki na raz

Dziewczyny jak tam jest z jedzeniem u Waszych roczników? Mojej córce nie wiem co odbiło ale jak tylko skończyła rok czyli dwa tygodnie temu to dosłownie ktoś mi dziecko podmienił. Praktycznie nic nie je oprócz mleka, kanapek i parowek. Jak tylko widzi łyżeczkę to od razu macha rękoma i odwraca głowę. Już plakac mi się chce bo już od dwóch tygodni nie je obiadów . Jest na to jakiś sposób? U niej nigdy z jedzeniem nie bylo problemów a teraz nie wiem co jej się stało :-( manna ble, owoce ble, zupa ble, jakiś jogurt ble, owsianka ble, jajecznica bleb
Może właśnie ząbki jej idą...nie wiem co Ci poradzić...bo mój ma 17 miesięcy i wgl nie je takich rzeczy jak kanapki czy jajecznica czy owsianka czy jogurt. Lubi tylko kaszki i zupki, a tak poza tym to rękami lubi jeść makaron parówki bułkę chleb owoce bakalie biszkopty. A z łyżeczki to zje jedynie kaszkę i zupkę

Aaa no i oczywiście trzeba zabawiać. Ma lepsze i gorsze momenty:) sam zje troszkę tylko to co lubi a tak trzeba karmić

Coś Ty całymi nocami siedzimy śpi mi na rękach .... My po lekarzu zapalenie jamy ustnej [emoji20][emoji20][emoji20][emoji33][emoji33][emoji27][emoji24]

reklama
Do góry