reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Relacje z wizyt majówek.

Gratuluję udanych wizyt, trochę przejrzałam wątek. A czy możecie mi jeszcze powiedzieć jaka przeziernosc Wam wyszła i akcja serca na prenatalnych? I który to dzień był dokładnie z usg? Trochę się martwię, byłam tydzień temu na badaniach, był to 12t2d z usg, przeziernosc wyszła 1.9 a u mojego lekarza 3 dni prędzej była 1.2. No i akcja serca była aż 172, też się mieściło w tych znacznikach normy ale już koło 160 powinno być lekarz mówił.
Ah, no i z milszego akcentu lekarz nie daje gwarancji ale podejrzewa chłopca, mój mąż był mega niepocieszony

reklama
Gratuluję udanych wizyt, trochę przejrzałam wątek. A czy możecie mi jeszcze powiedzieć jaka przeziernosc Wam wyszła i akcja serca na prenatalnych? I który to dzień był dokładnie z usg? Trochę się martwię, byłam tydzień temu na badaniach, był to 12t2d z usg, przeziernosc wyszła 1.9 a u mojego lekarza 3 dni prędzej była 1.2. No i akcja serca była aż 172, też się mieściło w tych znacznikach normy ale już koło 160 powinno być lekarz mówił.
Ah, no i z milszego akcentu lekarz nie daje gwarancji ale podejrzewa chłopca, mój mąż był mega niepocieszony
Ja miałam usg prenatalne w 12t3d i przezierność wyszła 1,5, a akcja serduszka 152. Myślę, że nie masz się czym martwić. Może maleństwu udzielił się twój stres albo za bardzo fikało koziołki przed badaniem i dlatego serduszko biło szybciej. :)

Ja miałam 12+3, nt było 1.2 a serduszko biło 166. Nie nie mówił lekarz że za dużo czy coś :)

To chyba ja mialam najblizej do Ciebie12+5 bo nt 2.0 i serduszko 163 i nie bylo problemow. Usg wyszlo ladnie :-)

Dzięki za słowa pocieszenia, dzisiaj wieczorem mam mieć wyniki z pappa i tym samym skorygowane ryzyko, albo będę się spokojniejsza albo będę siedzieć, wyc i żałować że w ogóle je robiłam

20181104_091019.jpg

Załączniki

• 20181104_091019.jpg
    20181104_091019.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 505
Cześć :) jestem tutaj nowa ;p
Mam 25 lat i termin prawdopodobnie na połowę maja ☺ pierwsze usg robiłam w pl(od niedawna mieszkam w Anglii) dnia 03.11 i wtedy dowiedziałam się że jestem w 12t1d ☺ szczęśliwa jak nigdy dzidzia była ruchliwa i śmailiśmy się z partnerem jakby tańczył/a breakdance haah
Czekam na drugą wizytę i nie mogę się doczekać ☺ mam nadzieję że usg wyjdzie wyrazniejsze bo na poprzednim widać tylko zarys dzidzi ☺

reklama
Do góry