reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Relacje z wizyt majówek.

Ja byłam na usg wczoraj ale to na nfz więc sprzęt tak stary że mało co widać.
received_1381637455306136.jpeg

Załączniki

• received_1381637455306136.jpeg
    received_1381637455306136.jpeg
    39 KB · Wyświetleń: 704
reklama
Cześć dziewczyny mam termin na 23 maja więc z chęcią dołączę do was. Jestem po pierwszym badaniu usg genetycznym wszystko jest ok :) co obstawianie że zdjęcia bo doktor wiedział na 80 %ale nie chciał mówić póki nie będzie pewny na 100 %:)

Załączniki

• IMG_20181110_150050.jpg
    IMG_20181110_150050.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 175
Ja byłam na usg wczoraj ale to na nfz więc sprzęt tak stary że mało co widać. Zobacz załącznik 916010

Ciekawe jak lekarzom pracuje się na takich sprzętach? Bo większość z nich pewnie ma też swoje gabinet. Chociaż jak jest jakiś dobry lekarz to pewnie i tak widzi co trzeba, zmierzy itd.

Cześć dziewczyny mam termin na 23 maja więc z chęcią dołączę do was. Jestem po pierwszym badaniu usg genetycznym wszystko jest ok :) co obstawianie że zdjęcia bo doktor wiedział na 80 %ale nie chciał mówić póki nie będzie pewny na 100 %:)

Coś tam jakby jest między nogami..ale oczka zasłonięte, jakby się wstydziła? :-) lepiej poczekać aż lekarz będzie pewny na 100procent.

Franka nie wiem jak się pracuje ale cieszę się że mam.fina prywatnego. To usg prenantalne a oprócz tego że dziecko ma 6 cm nie wiem nic. Gdybym tylko do niego chodzila to bym nadal z niepewności nie mogła spać.

Karolina120 witaj. Ja mam termin na 26-27 Maj ;) Cd płci to ja nawet nie spodziewam się że lekarz coś mi powie dzisiaj bo tr9cje wczesnie.

Violetta wiem że troszkę wcześnie to moja 3 ciąża w pierwszej urodziłam córeczkę 2 ciąża poronienie. Wiem że za wcześnie oczywiście tylko możemy zgadywac teraz co się urodzi. Żadna z nas na tym etapie nie będzie pewna:) mamy 3 dni różnicy w terminie a 3 tygodnie różnicy w tygodniach ciąży?

Violetta przepraszam za pomyłkę jestem na 2 forach i przeczytałam wiadomość od dziewczyny która jest w 9 tyg stąd ta pomyłka :)

Hej dziewczyny jestem po wizycie dziecko prawidłowo rośnie, dziś jest 15+2, a wczoraj na wizycie równe 100g już było. Wszystko zgodnie z terminem na 8 maja [emoji846] i tu nadzieja dla mamuś które mają marzenia o płci. Wierzyć bo czasami się udaje. U nas będzie dziewczynka po dwóch chlopcach. Bracia już się przyzwyczajają do tej myśli, chociaż chcieli brata.

@Ann_ super! Pewnie szalejecie z radości :-) A chłopcy szybko się przyzwyczają i będzie ich ulubienicą. ;-) ja zawsze chciałam mieć starszego brata. Takiego w wojsku :-D

reklama
Do góry