reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Relacje z wizyt lekarskich czyli co słychać u maluszka

reklama
Hej dziewczyny ja miałam wczoraj wizyte, koronka na sierpiowkach pisałaś ze brzuszek Twojego maleństwa jest mniejszy od reszty ciała, u nas też mniejszy o dwa tygodnie. I tez sie wlasnie martwie czy na pewno wsio ok... sprawdzil przeplywy i niby sa w porzadku, wiec moze po prostu jest szczupła ?? Lozysko czyste, gbsa nie ma, chyba to tyle.
Wczoraj dziewczyna ode mnie ze szkoly rodzenia jako pierwsza urodzila synka. Lekarz przepowiadal grubo ponad 4 kg a mały ur się 3270g. Dlatego na wymiary z usg trzeba brac poprawke ;)
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty !!!

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

ja juz po :) rozwarcie sie lekko zwiekszylo ale nie ma tragedii, mala w 2tyg przybrala pol kg wiec juz mamy 2850 powiedziala, ze moze do 3kg dobije do porodu wiec odetchnelam juz nie jest taka kruszynka, na usg gin zlapala jak sobie westchnela ♡ powiedziala, ze odruch oddychania ma w razie co jakbym i dzisiaj urodzila to da rade sobie na swiecie :) okreslila ja jako dorobiona juz :D powiedziala "do zobaczenia na bloku operacyjnym" wiec chyba widzi realne szanse dotrzymania do tego 11.08 :) gbs ujemny mi wyszedl i chyba tyle, jestem zadowolona :) ja kolejny 1kg w gore wiec ogolem 16kg jest do zrzucenia

A tak sobie ostatnio myślałam Papercut, jak to wróciłaś z wizyty taka załamana, a ten czas jednak jakoś leci,a Ty jesteś na najlepszej drodze by być dalej sierpniówką:)

Papercut mała dużo przybrała! Najważniejsze ze obrasta w tłuszczyk;) Tak sie denerwowaliśmy a jednak powinnas dotrwać do terminu. Ewix daj znac co z tymi skurczami, mi na wszystkich ktg nic sie nie rysowało.. Trzeba cierpliwie czekac!

reklama
Do góry