Asiunia1988
Fanka BB :)
Same dobre wieści, gratulacje dziewczyny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana no to faktycznie spory dzieciaczej sie szykuje :-) ale najwarzniejsze ze sie rozwija i wszystko jest okWitam u mnie synek spory mamy 28tydz (6) dni a tu waga sięga jak on to powiedział pokazuje mi przedział wagowy 1500-1800.
Zdjęcie też dostałam tylko serduszka.
Ogólnie wszystko dobrze. Szujka się nie skraca dziecko ładnie ułożone główka w dół.
Papercut super że maleństwo zdrowe
O kurcze to naprawde ekspresowa wizyta wazne że wszystko okHejka. Jak już po wizycie. Tak jak podejrzewalam glukoza w normie. Dr machnął 2 min usg. Główka już w dole. Wody plodowe ok. Ruszać się rusza. Serduszko bije. Proszę się ubrać. Myślałam że padne. Wizyta ekspresowa. Zaświadczenie wydał więc mogę latać.
Następna wizyta 6.07 i niby jest zaplanowana na 20 min bo będzie wszystko mierzył. Okaże sie