reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Relacje z wizyt lekarskich czyli co słychać u maluszka

reklama
Witam u mnie synek spory mamy 28tydz (6) dni a tu waga sięga jak on to powiedział pokazuje mi przedział wagowy 1500-1800.
Zdjęcie też dostałam tylko serduszka.
Ogólnie wszystko dobrze. Szujka się nie skraca dziecko ładnie ułożone główka w dół.

Papercut super że maleństwo zdrowe
Kochana no to faktycznie spory dzieciaczej sie szykuje :-) ale najwarzniejsze ze sie rozwija i wszystko jest ok

nati i bez sensu kase wydawalas dobrze ze oddadza :) gratuluje zdrowej dzidzi :)

anezram ale duzy! bedzie chlop jak dab :)

ja tez fotki dostalam bez sensu ale mam tez filmik, odpalilam wczoraj a tam no wydawalo mi sie, ze na wizycie widze buzie ale nie bylam pewna a na spokojnie w domu super z 30sec pojawia sie i znika sliczny buziolek z wielkimi polikami <3 ale zaslania sie lapkami jak moze pewnie dlatego nic mi nie pstryknal :D jak mowil kiedy raczki i nozki widac zapamietalam moment spauzowalam film i zrobilam fotke tel, pokazujaca sie buzie tez nagralam tel i teraz sobie obczajam co chwile, juz mi zlosc na dr od usg przeszla :D

kamcia doczekasz sie :) ja kazdy dzien odliczalam przez 3 tyg juz myslalam, ze zwariuje ale ostatni tydzien w miare sprawnie minal najgorzej poczatek drogi sie dluzyl

Ostatnio bylam prywatnie w dzień dziecka, ale ja bym mogła chyba co 3 dni chodzić tak lubie to moje maleństwo oglądać :) peper mi też zawsze środek się najbardziej dłuży, tak jak środa w pracy - poprzedniego weekendu już nie pamiętasz a do następnego jeszcze dużo czasu ;)

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka. Jak już po wizycie. Tak jak podejrzewalam glukoza w normie. Dr machnął 2 min usg. Główka już w dole. Wody plodowe ok. Ruszać się rusza. Serduszko bije. Proszę się ubrać. Myślałam że padne. Wizyta ekspresowa. Zaświadczenie wydał więc mogę latać.

Następna wizyta 6.07 i niby jest zaplanowana na 20 min bo będzie wszystko mierzył. Okaże sie

Hejka. Jak już po wizycie. Tak jak podejrzewalam glukoza w normie. Dr machnął 2 min usg. Główka już w dole. Wody plodowe ok. Ruszać się rusza. Serduszko bije. Proszę się ubrać. Myślałam że padne. Wizyta ekspresowa. Zaświadczenie wydał więc mogę latać.

Następna wizyta 6.07 i niby jest zaplanowana na 20 min bo będzie wszystko mierzył. Okaże sie
O kurcze to naprawde ekspresowa wizyta wazne że wszystko ok

U mnie póki co jest pośladkowe, ale jestem w trakcie 29 tygodnia, więc jeszcze się nie stresuję. Poza tym sama nie wiem jak chcę rodzić, więc gdyby mała się nie odwróciła, to problem sam by się rozwiązał na korzyść cesarki.

reklama
Do góry