Podobne tematy
- Przyklejony
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to lez i odpoczywaj I to koniecznie, kompletuj reszte rzeczy przez internet I leniuchujHej, byłam dzisiaj na izbie przyjęć. Dzisiaj o dziwo nie było kolejki, po 3 min przyszedł mój lekarz aby mnie zbadać. Zapytałam co to sie działo wczoraj, to powiedział aby napisać skargę bo on tez jest bezsilny na brak organizacji ze strony dyrekcji.
Ale do rzeczy...
Pisałam Wam wcześniej ze bardzo twardnieje mi brzuch. Twardnieje juz od połowy kwietnia, ale często to kontrolowałam i nic sie nie działo z szyjka. Od kilku dni jakby sie nasiliło wiec nie czekałam do wizyty w poniedziałek. Okazuje sie ze mam miękka szyjkę i skróciła mi sie do 2,9. Lekarz zaproponował ze mnie zostawi na oddziale ale ja nie chciałam. Kurczę, wogole nie byłam przygotowana na to. Nawet nie mam koszul nocnych kupionych, nic nie mam. Lekarz kazał mi obiecać, ze będę w domu leżeć a jak cos sie bedzie działo niepokojącego to mam przyjechać do szpitala. W poniedziałek na wizycie zdecyduje, zobaczymy co sie dzieje dalej i jak cos to szpital i leki dla dzidziusia. Chyba dopiero sobie zdałam sprawę z powagi sytuacji po wyjściu od lekarza :-(.
Dzidzia wazy ok. 2kg. Tydz. 31 i 1 dzień