reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Relacje z wizyt lekarskich czyli co słychać u maluszka

reklama
bardzo udana :) no nie trzeba bylo ale ja juz taka jestem wszystkim sie martwie i stresuje i zawsze wymyslam najczarniejsze scenariusze, zeby w razie co sie mile zaskoczyc niz byc zawiedziona ;p dziekuje za wsparcie tak czy inaczej mysle, ze bez tego forum moglabym miec problemy z glowa juz :D

tamtusia mam nadzieję, że wytrzymasz te 2 tygodnie w dwupaku. Synek już duży, ty masz skończone już 34 tc, będzie dobrze. Trzymam mocno kciuki.
A z tym odpoczywaniem i leżeniem to doskonale cię rozumiem, bo też mam 2 latka w domu i od początku tej ciąży boję się takich sytuacji, które będą wymagały hospitalizacji lub leżenia.... :( Mi też jest ciężko, brzuch non stop twardnieje i pojawiają się sporadyczne skurcze, oby na mojej wizycie było wszystko ok, bo nie mam żadnej babci pod ręką do pomocy, a mąż musi pracować.....

paper 11 sierpnia to data mojego ślubu <3

Paper super wieści :) Ja jak zdecyduję się na cc będę je miała w pierwszych dniach sierpnia także w razie czego zostało mi ponad miesiąc ale pewnie sporo dziewczyn mnie wyprzedzi :) A jak Twoja waga bo martwiłaś się, że nie przybywa Ci kg?

reklama
papercut ale super 11.08 to bedzie wielki dzien!
Super jest wiedziec, mozna sie przygotowac psychicznie I fizycznie :) zazdroszcze :)

Tamtusia tak jak dziewczyny pisza Nie denerwuj sie za zapas, odpoczywaj Ile sie da, wykorzystuj ten czas bo potem juz ci nikt na taka labe Nie pozwoli;)

Do góry