reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Relacje z wizyt lekarskich czyli co słychać u maluszka

reklama
bardzo udana :) no nie trzeba bylo ale ja juz taka jestem wszystkim sie martwie i stresuje i zawsze wymyslam najczarniejsze scenariusze, zeby w razie co sie mile zaskoczyc niz byc zawiedziona ;p dziekuje za wsparcie tak czy inaczej mysle, ze bez tego forum moglabym miec problemy z glowa juz :D

tamtusia mam nadzieję, że wytrzymasz te 2 tygodnie w dwupaku. Synek już duży, ty masz skończone już 34 tc, będzie dobrze. Trzymam mocno kciuki.
A z tym odpoczywaniem i leżeniem to doskonale cię rozumiem, bo też mam 2 latka w domu i od początku tej ciąży boję się takich sytuacji, które będą wymagały hospitalizacji lub leżenia.... :( Mi też jest ciężko, brzuch non stop twardnieje i pojawiają się sporadyczne skurcze, oby na mojej wizycie było wszystko ok, bo nie mam żadnej babci pod ręką do pomocy, a mąż musi pracować.....

paper 11 sierpnia to data mojego ślubu <3

Paper super wieści :) Ja jak zdecyduję się na cc będę je miała w pierwszych dniach sierpnia także w razie czego zostało mi ponad miesiąc ale pewnie sporo dziewczyn mnie wyprzedzi :) A jak Twoja waga bo martwiłaś się, że nie przybywa Ci kg?

reklama
papercut ale super 11.08 to bedzie wielki dzien!
Super jest wiedziec, mozna sie przygotowac psychicznie I fizycznie :) zazdroszcze :)

Tamtusia tak jak dziewczyny pisza Nie denerwuj sie za zapas, odpoczywaj Ile sie da, wykorzystuj ten czas bo potem juz ci nikt na taka labe Nie pozwoli;)

Do góry