reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Relacje z wizyt lekarskich czyli co słychać u maluszka

reklama
Dziewczyny ja tez w szpitalu, myślałam ze sączą mi sie wody, afi wynosi 5 i samo nie wiedza co to bo mam dużo wodnistej wydzieliny, na wszelki wypadek dostalam antybiotyk, skurcze jakieś mam ale nic konkretnego, do tego po badaniu bardzo krwawię, niby to normalne:-( mam 1.5cm rozwarcia i czekam.. Tętno małej na poziomie 115 120 mam sie nie denerwować chociaz mogłoby byc wyższe.. Mamakulka teraz będziemy leżeć i czekac ;-/ a to chyba najgorsze

U mnie ktg do powtórki bo mały tak się rusza , że ciągle przerywa zapis. Tętno w normie średnio 150 . Nie wiem kiedy mnie wezmą. Brzuch mi się napina I krzyż boli. Chciałabym juz urodzić bo ledwo żyje. Ale brawo ja bo jeszcze się nie poryczalam :D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

O matko dziewczyny jakie przeboje nocne i do tego w szpitalach. Przerabane bo ja jeszcze chce podopiescic wszystko .w szpitalu lezec to masakra..
Te bole mamakulka wygladaja na takie tuz przed porodowe. Bole krzyza moze to juz zaraz. 3mamy kciuki daj znac jakby sie cos rozwinelo:)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Nie strazcie bo ja mam podobne bóle jak mamakulka, a zaraz zostaje sama na caly dzień. Wiecie? Tak się poplakalam, nie wiem czy że strachu wczorajszego czy dlatego, że zostaje sama. Peklam.. Ciągle mi niedobrze i albo krzyż boli albo podbrzusze :( dziś jestem w fatalnej kondycji psychicznej. Trzymajcie się dziewczyny [emoji8]

[emoji173]

Mam nadzieję, że to nerwy. Najchętniej bym schowała męża i nie pozwoliła mu iść do pracy. Mamakulka jak coś się zacznie to pisz, w tedy pojadę od razu do szpitala [emoji38]

[emoji173]

biedne jestescie.. ale przynajmniej we 2 to razniej! ja tez sie srednio czuje brzuch boli wzielam buscopan i mam nadzieje, ze przejdzie, do tego taka zmulona pokladajaca sie jestem ale to moze przez pogode.. ciezki dzien

reklama
Hej dziewczyny. Co za Noc widze :) bo u mnie tez cos Sie dzialo.
Czulam Jak dziecko uderza glowa o szyjke bo az takie klucie iglami bylo I do tego bardzo ruchliwy byl Jak nigdy Dotad.
Pozniej byla czkawka przez dobre 30min I co 5 min do toalety mnie ciagnelo. Ale polozylam did Na drugi bok I czekalam Na rozwiniecie akcji ale niestety zasnelam
I Wszystko Sie wyciczylo. A juz mialam nadzieje zd 2.08 powitamy Na swiecie Adasia :)
No ale Nic trzeba czekac :) dzis spacer zaliczony juz I bede chodzic jeszcze pozniej aby dziecko Jak co weszlo ladnie w kanal:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry