reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Relacje z wizyt lekarskich czyli co słychać u maluszka

reklama
Jejku wiecie co ja zastanawiam się czy ja wcześniej nie byłam w ciąży. I teraz się martwię bo przy córce nie miałam skurczy bolesnych i nagle miałam rozwarcie. Oby nie było powtórki z rozrywki bo wtedy byłam w szpitalu a teraz jak będę w domu i znów będzie taki numer jak przodowanie pępowiny eh wolę nie myśleć.

no właśnie miałam. Z mężem wcześniej się już staraliśmy i w 2 miesiącu pokazało mi że mam 2 kreski potem miałam mega okres a po nim 1 kreskę. W następnym miesiącu się znów staraliśmy i dostałam okres już nie sprawdzałam. Potem odpuściłam ale nie zabezpieczaliśmy się. A w wigilie sobie policzyłam że okres coś się spóźnia i sprawdziłam i 2 kreski.

No właśnie się tego boje. Lekarz powiedział że jak duży to normalny poród nie wchodzi w grę bo jestem już po cc i to jak on nazwał dramatycznej cc a jak się zacznie pchać się sam to ja nie wiem.
Największy przyrost masy przed nami oby skóra na brzuchu wytrzymała.
Najważniejsze że wszystko oki z dzieckiem. Jest ruchliwy szyjka trzyma

reklama
anezram chyba na lipcowkach dzisiaj wyczytalam ze jak om z usg z poczatku ciazy sie rozmija o ponad 7dni to sie bierze usg pod uwage wiec moze faktycznie wczesniej w ciaze zaszlas

Do góry