reklama
siateczki super w smyku też są Nuby, Gryzak do podawania pokarmu - Nuby - Zabawki i gry dla dzieci - Smyk.com
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
ooo dzięki kasiadom, dziś będę w smyku a nie przyszło mi do głowy, że tam też mogą być
Ann jak masz coś jeszcze do kupienia to lepiej poszukaj na all, w smyku przynajmniej u nas te siateczki kosztują ok 22 zl a ja na all płaciłam 12, wiadomo sama siateczka się nie kalkuluje ale z czymś innym to bardzo
Eve co do tego prania to nie ryzykowałam tych 95 st ale nawet nasza połozna powiedziała, że nie patrzeć na metki tylko jak bawełna to prac na 90 i nie trzeba prasować, tylko ja to jakaś strachliwa wypiorę i co wyrzucę... bo na wszystkich moich "bawełnianych " rzeczach jest max 40
Patili
Fanka BB :)
ja piore w lovelli w 40 st osobno; no i prasuje - strasznie tego nie lubie, ale jakos takie przyjemniejsze w dotyku sa te rzeczy.
no z tym wywijaniem,to nie wiem jak to wyszlo, ale niezaleznie od siebie i R i ja tak zakladalismy. mi to nawet tak sie bardziej podoba
no z tym wywijaniem,to nie wiem jak to wyszlo, ale niezaleznie od siebie i R i ja tak zakladalismy. mi to nawet tak sie bardziej podoba
reklama