reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pytania i odpowiedzi

reklama
Ja daję wodę z kranu przygotowaną :tak: tak robiłam od początku i nic mu nie ma :-) nawet nie pomyślałam żeby dawać z butelki :zawstydzona/y:

Patili również na zewnątrz

a właściwie to czemu ma być na zewnątrz?? Ja zakładam jak leci i jakoś specjalnie nie wywijam tych falbanek:sorry: jak są do wewnątrz to są ok, jak na zewnątrz to tez ok:-p:-p

ja również daję od początku wodę z kranu przegotowaną i gdyby nie forum to nawet nie wiedziałabym ze się robi inaczej:eek::zawstydzona/y: a co do pampersów to zakładam jak leci, nie zwracałam uwagi na te falbanki...

Ann, :-D no pewnie tak, ale ja nie mam czasu na wywijanie falbanek! Igorowi wiecznie sie spieszy do zabawy, w ogóle założyć ostatnio pieluchę Wojtkowi to graniczy z cudem:szok::szok: Dupka do góry, mostek jak ta lala, przekręca się na boki, stopy wiecznie w pycholku:szok::szok: no dzizassss:-D:-D po kim to takie prędkie?? :rofl2::rofl2:

reklama
Do góry