Mysza1984
lalllalalala ;-)
Nadalka - to faktycznie zależy od ginekologa - tzn. od tego czy ma specjalizację. Moja ginekolog nie miała, więc musiałam robić badania dodatkowo, a większość dziewczyn z mojego wątku robiła w ramach nfz.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Obym mogła jak najdłużej spac na brzuchu chociaż widzę że mimo że nie przybieram na wadze to mój brzuch sie powiększył czuje jakby byl taki pelny.
Czy któras z Was tez tak ma? W pierwszej ciąży przytyłam 14kg i brzuch było widać dopiero w 5 mięsiącunie chce teraz przytyć więcej bo zostało mi 4kg z poprzedniej ciąży macie jakąś rade na to?
Do tego jestem cały czas głodna ale staram się pilnować. Macie jakieś rady na takie objawy?
a po drugie tez czuje sie caly czas pelna jakbym sie najadla na maksa, brzuch wystaje zupelnie jakos glupio choc jak wchodze na wage to nie przytylam ani grama mimo ze wlasnie caly czas podjadam! nie wiem co mam zrobic bo caly czas jestem glodna z jednej strony nei chce sie objadac a z drugiej boje sie ze to maluchs ie dobija o wiecej i nie chce go niczego pozbawiac ;-)
a po drugie tez czuje sie caly czas pelna jakbym sie najadla na maksa, brzuch wystaje zupelnie jakos glupio choc jak wchodze na wage to nie przytylam ani grama mimo ze wlasnie caly czas podjadam! nie wiem co mam zrobic bo caly czas jestem glodna z jednej strony nei chce sie objadac a z drugiej boje sie ze to maluchs ie dobija o wiecej i nie chce go niczego pozbawiac ;-)